Ripple, 28 Mart’ta Blockchain Venture Summit’te olacak

Ripple, 28 Mart’ta Blockchain Venture Summit’te olacak

Ripple'da Yenilikçi Altyapıdan Sorumlu Küresel Başkan görevini üstlenen Dilip Rao, 28 Mart tarihinde düzenlenecek olan Blockchain Venture Summit’te konuşmacımız olacak.

Rao, Ripple'daki yönetici pozisyonundan dolayı, dünyanın önde gelen finans kurumları, düzenleyicileri ve merkez bankaları ile Ripple platformunun sınır ötesi fon transferlerinde kullanımının yaygınlaşması için sürekli görüşmeler halinde.

25 yılı aşkın süredir Asya finans sektöründe danışmanlık ve yöneticilik yapan Rao, aynı zamanda Avustralya’nın ilk kişiden kişiye ödeme girişimi PayMate’in de kurucusu.

Blockchain temelli fon transferi hizmetlerinin Japonya’da çalışan Tayland’lı vatandaştan, Almanya’da çalışan Türk'lere kadar dünyanın her yerindeki göçmen işçiler için güvenilir ve hızlı bir çözüm sunduğunu belirten Rao, küresel iş gücü piyasasının gitgide mobilize bir hale gelmesi ile blockchain tabanlı çözümlere olan ihtiyacın da artacağına inanıyor.

Dilip Rao, konuşmacı olarak yer alacağı panelde, Ripple altyapısı ile bankaların nasıl çok daha düşük maliyetler ile sınır ötesi varlık transferi gerçekleştirebileceklerinin detaylarını bizimle paylaşacak. Etkinlikle ilgilenenlerin erken kayıt fırsatını da kaçırmamasını hatırlatalım. Bunun haricinde sponsor olmak isteyenler hala geç kalmış değil; [email protected]’a e-posta ile ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.