Eddy Travia, 28 Mart'ta Blockchain Venture Summit'te

Eddy Travia, 28 Mart'ta Blockchain Venture Summit'te

28 Mart tarihi yaklaşırken Blockchain Venture Summit‘in konuşmacılarına daha yakında bakalım istiyorum. Panelde konuşmacı olarak katılanlar arasında bir isim öne çıkıyor: Eddy TRAVIA

Blockchain teknoloji şirketlerinin erken dönemlerinde yatırımcı bulmaları ve gelişimlerini hızlandırabilmeleri amacı ile aracı olarak çalışan Londra merkezli Coinsilium şirketinin kurucu ortaklarından ve CEO’su Travia.

Blockchain teknolojisinin güven gerektiren birçok uygulama alanında yeni fırsatlar ve fikirler yarattığına inanan Travia, blockchaini teknolojik bir inovasyondan ziyade, teknolojik bir devrim olarak görüyor.

Blockchain teknolojilerinde öncü bir yatırımcı olan Eddy dokuz yıl Büyük Çin şirketinde özel sermaye fonu yöneticisi olarak çalıştıktan sonra ilk kripto para girişim şirketi olan Seedcoin’i kurdu. Bundan bir yıl sonra 2014 yılında Amsterdam’da Marc Andreessen ve Roger Ver ile birlikte blockchain alanında en etkili 3 yatırımcıdan biri seçildi. Aralarında Factom, RSK Labs, Mangr ve SatoshiPay’in de bulunduğu, günümüzün önemli girişimleri haline gelmiş şirketin yatırımcılarına öncülük etti.

2016 yılında TEDx IE Madrid’te de blockchain devrimi isimli bir konuşma yapan Eddy TRAVIA, 28 Mart tarihinde zihinlerimizi aydınlatacak. Etkinlikle ilgilenenlerin erken kayıt fırsatını da kaçırmamasını hatırlatalım. Bunun haricinde sponsor olmak isteyenler hala geç kalmış değil; [email protected]’a e-posta ile ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.