Görev planlama, proje takibi ve not tutma için yeni alternatif: Planny

Görev planlama, proje takibi ve not tutma için yeni alternatif: Planny

Bir not uygulaması olmasının haricinde görev planlama ve proje takibi gibi özelliklerle ön plana çıkan Planny, pek çok yeteneği tek bir platformda birleştiren bir uygulama. Gününüzü organize etmenize etmenize olanak tanıyan Planny, şu an için iOS ve macOS platformları için kullanıma sunuldu.

Hem ücretli hem de ücretsiz seçeneklere sahip olan uygulama, Planny Pro sürümü için aylık 1,49 dolar talep ediyor. Günler, projeler ve kategoriler olmak üzere 3 farklı bölümden oluşan Planny, renkli yapısı ve sunduğu başarılı kullanıcı deneyimi sayesinde dikkatleri çekiyor.

Projelerin ve notların renginin değişebilmesi özelliği ile Google‘ın not tutma uygulaması olan Keep‘e oldukça benzeyen Planny, farklı bir not tutma uygulaması denemek isteyenler için yetenekli bir alternatif. Proje ve göre takibi özellikleri sayesinde, Trello ve Todoist gibi önemli uygulamalara da rakip konumda olan Planny, hatırlatıcı özelliğine de sahip.

Proje ve görev takibi için detaylı istatistikler

Günlük görevlerinizi tamamlamanız için akıllı bir asistan olarak hizmet veren Planny, kullanıcısının davranışlarını öğrenerek günlük görevler konusunda önerilerde bulunuyor. Proje takibi için günlük istatistikler hazırlayan uygulama, gün sonunda ne kadar yol katettiğinizi detaylı bir şekilde de paylaşıyor.

iOS ve macOS işletim sistemleri ile entegre bir şekilde çalışan uygulama bulut üzerinde senkronizasyon özelliği de sunuyor. Bu özellik sayesinde görev, not ve projelerinize hem tablet, hem telefon, hem de bilgisayarınız üzerinden ulaşabilirsiniz. Dilerseniz Planny uygulamasını iOS için buradan, macOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.