Facebook'tan canlı yayında Sertab Erener konseri

Facebook'tan canlı yayında Sertab Erener konseri

Facebook, bugün Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlediği bir etkinlikle Türkiye’den başarılı kadınları Facebook Londra ofisinde ağırlayacak. Başarı hikayelerinin paylaşılacağı bu etkinlikte Sertab Erener de davetlilere özel bir konser verecek. Konser, Türkiye saati ile 17:00’dan  itibaren Facebook Live üzerinden canlı yayınlanacak.

Facebook Türkiye Ülke Direktörü Derya Matraş ev sahipliği yaptığı bu etkinlik katılımcı isimleriyle de dikkat çekiyor. Etkinlikte Sertab Erener’in yanı sıra kadın girişimciler ve yöneticiler de hikayeleriyle öne çıkıyor. Facebook’un #SheMeansBusiness projesi kapsamında Türkiye’den örnek gösterdiği kadın girişimciler arasında yer alan Girandola’nın kurucusu Aslı Eraltan ve kadınları bir araya getiren uluslararası iletişim ağı TurkishWIN’in kurucusu Melek Pulatkonak  başarılı girişimleriyle dikkat çeken isimlerden. Aynı zamanda Allianz Sigorta A.Ş. ve Allianz Hayat ve Emeklilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Basaran-Symes'in de etkinliğe konuk olacağını belirtelim.

Matraş’ın konuklarıyla yapacağı sohbetleri Sertab Erener ve ardından rock grubu Oceans of Noise konserleri takip edecek. Konserler Facebook Londra ofisindeki özel bir salonda gerçekleşirken, Facebook Live üzerinden de canlı yayınlanacak. Üstelik konseri Facebook çalışanlarının yanı sıra TurkishWIN ağında yer alan ve Londra’da eğitim gören 140 Türk öğrenci de izleme fırsatını yakalayacak.

Eğer siz de bu etkinliği Facebook'tan canlı izlemek isterseniz Facebook Live bağlantısını ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.