iPhone'da çözünürlüğü düşürmeden fotoğraf ve video göndermenin tüm ipuçları

iPhone'da çözünürlüğü düşürmeden fotoğraf ve video göndermenin tüm ipuçları

Apple sunduğu yazılım desteği ve ekosistemi ile büyük övgüler alsa da, iPhone'lar için fotoğraf ve video göndermenin bazı durumlarda işkenceye dönüştüğü de bir gerçek. iOS kullanıcılarının işini kolaylaştırmak isteyen Johann Werk, fotoğraf göndermenin tüm yollarını bir araya getirerek bir yol haritası oluşturdu.

Hazırladığı yol haritasını Github üzerinden paylaşan Johann Werk, iPhone'dan fotoğraf gönderebileceğiniz tüm yolları detayları ile birlikte sunmuş oldu. iOS ekosisteminde fotoğraf göndermek için iCloud, iMessage, AirDrop veya e-posta gibi alternatifler olduğunu hatırlatalım.

Çözünürlük en önemli kriter

Fotoğraf ve video gönderirken karşımıza çıkan en önemli kriter ise şüphesiz çözünürlük. Paylaştığı yol haritasında çözünürlüğün en az etkileneceği yolları da iOS kullanıcıları ile paylaşan Johann Werk, fotoğraf veya video göndermek isteyenlerin aklındaki tüm soruları gideriyor.

Sadece iOS işletim sistemine sahip cihazlar arasındaki fotoğraf ve video gönderiminin detaylarını paylaşmayan Werk, iOS ve macOS işletim sistemine sahip cihazlar arasında nasıl fotoğraf ve video gönderilebileceğinin tüm detaylarını da hazırladığı yol haritasına ekledi. Dilerseniz Johann Werk'ün hazırladığı fotoğraf ve video gönderme yol haritasının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.