Adres doğrulama ve tamamlamaya odaklanan yeni girişim: Paragon

Adres doğrulama ve tamamlamaya odaklanan yeni girişim: Paragon

Bugün gerçekleştirdiğimiz Webrazzi E-Ticaret 2018 konferansımızda sahneye çıkan girişimlerden biri olan Paragon, müşterilerinizden adres verilerini yüksek kalitede ve tam doğrulukla almanızı sağlayan ilginç bir girişim. Yazım ve format hatalarını gideren Paragon, elde edilen adresleri koordinatlara dönüştürerek erişimi kolaylaştırmayı hedefliyor.

 249 ülkenin adreslerini destekliyor

Fikret Toydemir tarafından kurulan Exastax'ın 3 çözümünden biri olan Paragon, akıllı algoritması, kolay kullanımı, yüksek doğrulama başarısı ve esnek paket kullanımı ile ön plana çıkıyor. Dünya genelinde 249 ülkeyi destekleyen ve adresleri her ülkenin adres formatına uygun olarak eksiksiz bir şekilde erişmenize olanak tanıyan Paragon, adresleri düzeltmenizi ve doğrulamanızı da sağlıyor.

Adres doğrulama sayesinde müşterilerine gönderi oranlarını iyileştirme, zaman ve maliyet tasarrufu sağlama, müşteri deneyimini geliştirme ve dolandırıcılık tespitini kolaylaştırma gibi yetenekler kazandıran Paragon, hatalı adres girişlerinden kaynaklanan iadelerin gönderi maliyetlerini de ortadan kaldırıyor.

Adres doğrulamanın yanı sıra otomatik adres tamamlama sayesinde siteye adreslerini giren müşterilerin de işini kolaylaştıran Paragon, başarılı bir e-ticaret çözümü. Kısacası adres hataları nedeniyle doğabilecek sorunları ortadan kaldıran girişim, otomatik adres tamamlama, adres doğrulama, koordinat bilgisi ve toplu işlem gibi yeteneklere sahip.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.