E-ticaretin gelişimi hakkında her şey Webrazzi E-Ticaret 2018'de

E-ticaretin gelişimi hakkında her şey Webrazzi E-Ticaret 2018'de

7 Mart'ta, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşecek Webrazzi E-Ticaret 2018'e tam tamına bir hafta kaldı. Konferansımızda konuşmalarını dinleyeceğimiz katılımcıların isimlerini daha önce sizinle paylaşmıştık.

Gün geçtikçe değer kazanan ve gelecek yıllarda değeri daha da artacak olan e-ticaret hakkında ne var ne yok konuşacağımız konferansımızdan önce ise sizlerle dünyada ve Türkiye'de e-ticaretin hacmine dair biraz bilgi vermek istedik.

E-ticaretin perakendedeki payı dört yılda yüzde 4,2'den yüzde 8,5 yükseldi

Dünyada 630 milyar dolar olan e-ticaret hacmi, son dört yılda ciddi bir büyümeyle 1,6 trilyon dolara çıktı. Bu büyümeyle de e-ticaretin toplam perakendedeki payı da yüzde 4.2'den yüzde 8.5'e yükseldi. Son dört senede e-ticarete katılan kullanıcı sayıları ise Avrupa'da 96 milyon, Kuzey Amerika'da 45 milyon, Güney Amerika'da 129 milyon, Afrika'da 225 milyon olarak açıklanırken Asya ve Pasifik, 773 milyon kullanıcıyla en fazla kullanıcı artışı yakalayan bölge oldu.

Türkiye'de e-ticaret hacmi 30,8 milyar TL

Türkiye'de de durum dünyanın genelinden farklı değil. Ülkemizde internet penetrasyonu yüzde 58'e çıkarken, internetle kullanıcılarının sayısı da 46 milyonu buldu. Kullanıcı sayısının da artmasıyla Türkiye'de e-ticaret hacmi, yüzde 1,7'den, yüzde 3,5'e çıkarak 30,8 milyar TL'ye ulaştı. E-ticaretin en fazla vuku bulduğu kategori yüzde 17,5 ile perakende olurken onu, yüzde 10,1 ile seyahat ve yüzde 3,2 ile bahis izledi.

Kaynak: Tüsiad

E-ticaret, bu denli büyürken alanlarında uzman konuşmacılarımız da sizlerin merak ettiklerini, cevap bulmak istediklerini anlatmak için 7 Mart Çarşamba günü Webrazzi E-Ticaret 2018'de sahnede olacaklar. Siz de konferansımıza gelip istediğiniz sunumu izleyebilir, sektörün önemli isimleriyle kahve molalarında tanışıp networking’inizi genişletebilirsiniz.

Konferansımızda konuşmacı olacak diğer isimlere buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca Webrazzi E-Ticaret 2018 konferansı için bilet almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

Altın Sponsor

Gümüş Sponsorlar

Medya Sponsorları

 

Diğer yandan hemen aşağıda ‘Webrazzi konferanslarına katılmanın en kolay ve en uygun yolu‘ olarak tarif edebileceğimiz Webrazzi Pass hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca 2018 konferans takvimimize de göz atabilirsiniz. Herhangi bir soru ya da görüşünüzü bizimle paylaşmak içinse [email protected] e-posta adresini kullanabilirsiniz.

Webrazzi 2018 Konferansları;

Webrazzi Pass, Webrazzi’nin 2018deki tüm konferanslarına giriş hakkı sağlıyor

Yıl içindeki tüm konferanslarımıza katılım hakkı sağlayan Webrazzi Pass, aynı zamanda büyük bir fiyat avantajı da sunuyor.

Dilerseniz havale dilerseniz de online olarak kredi kartınızla ödeme yapabileceğiniz Webrazzi Pass’e; 1, 2 veya 3 adet satın alırsanız birim fiyatı 2.750 TL, 4 ve üzeri adetler içinse birim fiyatı 2.500 TL’den sahip olabilirsiniz.

7 Mart Çarşamba günü görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.