Matematik işlemlerini fotoğrafla çözen uygulama: Mathew

Matematik işlemlerini fotoğrafla çözen uygulama: Mathew

Öğrencilik zamanlarında başımıza bela olan matematik problemlerini kolay yoldan çözebilmemiz için geliştirilen Math 42 ve PhotoMath gibi uygulamalara bir yenisi daha eklendi; Mathew.

Medic Ventures Inc. tarafından geliştirilen Mathew ile kullanıcılar matematik sorularını kamerayla çektikten sonra uygulamadaki "çöz" kısmına tıklıyorlar. Uygulama da sorunun çözümünü aşamalı olarak ekrana getiriyor ve çözüme nasıl ulaşıldığını gösteriyor. Mathew'un en güzel yanı ise her şeyi anlık olarak gerçekleştiriyor olması. Sorunuzun fotoğrafını gönderdikten sonra maksimum iki saniye gibi bekleme süreniz oluyor, daha sonra ise çözüm ayrıntılı olarak karşınıza geliyor. Mathew'un güzel bir yanı da el yazınızı okuyabiliyor olması.

Mathew'u sonuca yönelik kullanabileceğiniz gibi cevabı adım adım gösterdiği için bir öğretmen gibi de düşünebilirsiniz.

Öğrencilerin, matematik işlemlerinde zorlananların ve soruların çözümleriyle vakit kaybetmek istemeyenlerin yardımına yetişen, basit matematik işlemlerinin yanında fonksiyonları da çözebilen Mathew'u App Store'dan indirebilirsiniz. Android kullanıcıları ise uygulamayı şu an için kullanamıyor.

Güncelleme: Biz denediğimizde ücretsiz olan uygulama dünden itibaren ücretli hale gelmiştir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.