Sketch'in yeni izometrik tasarım eklentisi: Sketch Isometric Plugin

Sketch'in yeni izometrik tasarım eklentisi: Sketch Isometric Plugin

Tasarımcılar için büyük kolaylık sağlayan uygulamalardan Sketch'in yeni eklentisi Sketch Isometric Plugin, izometrik görseller çizilmesine olanak sağlıyor.

Bir vektör grafik editörü olarak tasarlanan Sketch, Adobe Photoshop’a benzese de ondan daha farklı özelliklere sahip. Her ne kadar ikisi de grafik tasarıma hizmet eden benzer platformlar olsalar da farklı özellikleri olan, farklı yollar sunan uygulamalar.

En dikkat çeken farklarından biri ise Sketch’in Adobe Photoshop gibi fotoğraf editörlüğü yapmaması. Adobe Photoshop'un birkaç kat üstünde olan Sketch, eklentilerle daha kullanışlı hale getiriliyor.

İki boyutlu olarak çizilen çizimlerden ya da tüm ölçüleri verilmiş bir çizimden üç boyutlu bir çizim elde etmeye yarayan, izometrik çizimi kolaylaştıran Sketch Isometric Plugin ise mimarlar, tasarımcılar ve teknik çizim yapan herkes için büyük kolaylık sağlayacak gibi duruyor. Google tasarımcısı Sures Kumar Thoddu Srinivasan tarafından geliştirilen; yön değiştirme, ölçeklendirme, derinlik katma gibi birçok özelliğe sahip Sketch Isometric Plugin, birçok kişi tarafından olumlu yorumlar aldı.

Sketch Isometric Plugin'i indirmek içinse herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.