Kişiye özel ayakkabı tabanlığı Stepbit, Arıkovanı'nda destek bekliyor

Kişiye özel ayakkabı tabanlığı Stepbit, Arıkovanı'nda destek bekliyor

Sağlık teknolojileri alanında çeşitli donanım ve hizmetler üretmek için yola çıkan Healerbit girişiminin ilk ürünü olan StepbitArıkovanı kampanyasına başladı. Özellikle ayak sağlığına odaklanan Healerbit, sağlık teknolojileri alanında yenilikler yaratmaya çalışıyor.

Ferhat Babacan ve Furkan Ali Yalçın tarafından 2016 yılının Aralık ayında kurulan Healerbit, şu an için 7 kişilik bir ekibe sahip. İTÜ Çekirdek’in desteğiyle Stepbit projesine başlayan Healerbit, yurt dışında Scholl, Orthomedi ve Orthocare gibi önemli rakiplere de sahip.

Günümüz teknolojisi ve geliştirdikleri algoritmalar ile kişinin ayak fotoğraflarının görüntüsünü alan Healerbit, daha sonra görüntüleri işleyerek tasarımı gerçekleştiriyor.Ayak fotoğraflarının görüntüsü ise Healerbit'in mobil uygulaması sayesinde kolayca gönderilebiliyor.

3D yazıcı ile üretiliyor

Kısacası kişiye özel tabanlıklar üreten Healerbit, Stepbit üretimi için 3D yazıcı kullanıyor. Daha rahat ve sağlıklı adımlar atılması için tasarlanan Stepbit, 200 noktadan alınan verilerin anlamlandırılması ile üretiliyor. Ayak tabanınızın 3/4'ünü kaplayan Stepbit One, özel gün ve davet ayakkabıları için, ayak ön kısmının rahat hareketi için tasarlandı.

Stepbit One ve Stepbit One+ olmak üzere iki farklı modele sahip olan Stepbit, One+ modeli ile spor yaparken veya iş sırasında ayak tabanınızın bütün yüzeyini kaplayarak yaptığınız işi ayaklarınızın rahatlığı ile daha keyifli yapmanızı hedefliyor. 5 renk ve 10 desen seçeneğine sahip olan Stepbit, Arıkovanı kampanyasından toplamda 100 bin TL elde etmeyi hedefliyor.

Son olarak erken erişim fırsatı ile Stepbit One modelinin 79, Stepbit One+ modelinin ise 89 TL fiyat etiketi satın alınabildiğini de ekleyelim. İlk gönderimlerin ise tahmini olarak önümüzdeki Temmuz ayında yapılması bekleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.