Tek yön biletleriniz için kolaylık sağlayan yeni web sitesi: Flightlist

Tek yön biletleriniz için kolaylık sağlayan yeni web sitesi: Flightlist

WordPress temaları üreticisi Themely'nin kurucusu Ishmael 'Hans' Desjarlais, seyahat etmeyi seven herkesi memnun edecek, seyahati külfet olarak görenlerin ise bakış açısını değiştirecek yeni bir web sitesi tasarladı; Flightlist.

Yıllarca hepimiz, arama motorlarına "ucuz bilet, x'den y'ye en kısa yol hangisi" vb. maruzatlarımızı yazıp sorularımıza cevap bulmaya çalıştık. Bu konuda kimi zaman başarılı olduk, kimi zamansa ekstra ücretlere maruz kaldık. Her ne olursa olsun uygun bilet arayışımız hiçbir zaman bitmedi. Bu görevi üstlenen birçok web sitesine ise şimdi bir yenisi daha eklendi.

Diğer seyahat sitelerinden farkları var

Ishmael 'Hans' Desjarlais'in Flightlist'i ise bu konuda bize epey bir kolaylık sağlayacak gibi duruyor. Siteye girdiğiniz anda basit bir tasarım sizi karşılıyor. Tamamen amaca yönelik olarak geliştirilen Flightlist'in formunda öncelikle nereden nereye gitmek istediğinizi seçiyorsunuz. Daha sonra -diğer seyahat sitelerinde de olduğu gibi- hangi tarihlerde gideceğinizi ve kişi sayısını seçiyorsunuz. "Peki ama bunun diğerlerinden farkı ne?" diye soruyorsanız hemen cevaplayalım; Flightlist'te diğerlerinden farklı olarak en fazla kaç aktarma yapmak istediğinizi ve maksimum kaç saat uçacağınızı seçebiliyorsunuz. Ayrıca para kurunu değiştirebiliyor ve bir bilete en fazla kaç para vereceğinizi de seçebiliyorsunuz. Fakat sistemde her para kurunun mevcut olmadığını hatırlatalım.

Bize kalırsa Flightlist'in eksikleri ise sadece tek yön biletlerini göstermesi ve uçuş rotasını dünya haritası üzerinde göstermemesi. Onun dışında, kullanıcıların bilet arayışını kolaylaştıracağından eminiz.

Seyahat etmeyi seven ve kendine bir kolaylık sağlamak isteyen Ishmael 'Hans' Desjarlais'in Flightlist'ine flightlist.io adresine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.