İstanbulkart yeni mobil uygulaması ile beklenen özelliğine kavuştu

İstanbulkart yeni mobil uygulaması ile beklenen özelliğine kavuştu

İstanbul'da toplu taşıma kullanan herkesin uzun zamandır hayalini kurduğu, kullanılmaya başladığında birçok kişinin işini kolaylaştıracak İstanbulkart uygulaması sonunda hayata geçiyor.

Kredi kartıyla bakiye yükleme imkanı sağlayan İstanbulkart uygulamasının şimdilik Android versiyonu beta olarak yayınlandı. Yükleme yapmanın yanında bakiye sorgulamanıza da olanak sağlayan İstanbulkart uygulaması henüz tanıtım versiyonuna sahip olduğu için sadece bir kart tanıtabiliyorsunuz. Anlık bakiye görüntüleme işlemi ise kartınızı telefonunuzun arkasına tuttuğunuz zaman gerçekleşiyor. Kredi kartıyla yükleme yapmak için ise kredi kartınızı uygulamaya tanımlamanız gerekiyor.

Her gün metro, metrobüs, otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanan milyonlarca insan için büyük kolaylık sağlayacağını düşündüğümüz uygulamanın tam olarak hayata geçeceği tarih için bir şey söylemek henüz mümkün değil.

İstanbulkart uygulamasının beta sürümünü incelediğimiz kadarıyla en kısa zamanda İstanbul'da yaşayan herkesin akıllı telefonlarında görmemiz ise hiç uzak bir ihtimal değil.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.