Yeni ürünü ile karşımıza çıkan Cosa, Amazon ile Avrupa'ya açılacak

Yeni ürünü ile karşımıza çıkan Cosa, Amazon ile Avrupa'ya açılacak

Oldukça başarılı bir 2017 yılını geride bırakan akıllı termostat Cosa, yeni nesil ürünü ile karşımızda. Ev sıcaklığının hem akıllı telefonlar üzerinden hem de internete gerek duymadan termostatın dokunmatik ekranı üzerinden kolaylıkla kontrol edilmesini sağlayan Cosa, yeni nesil ürünü ile tasarımını da baştan aşağıya değiştirdi.

Kullanıcısının tercihine göre hem duvara asılı, hem de masa üzerinde kullanılabilen ve pilli kullanım özelliği ile odadan odaya da taşınabilen Yeni Cosa, ilk kez 7-10 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek ISK-SODEX fuarında kullanıcıyla buluşacak. Yeni ürününün yanı sıra yurt dışı operasyonları için çalışmalara da başlayan Cosa, enerji yönetimini daha akıllı ve tasarruflu hale getirmeyi amaçlıyor.

Akıllı Enerji Monitörü Mart ayında kullanıcılarla buluşacak

2017 yılının sonlarına doğru duyurdukları Akıllı Enerji Monitörü ürününü kullanıcıları ile buluşturmaya hazırlanan Cosa, ürünü 2018 yılının Mart ayında kullanıma sunacak. Akıllı enerji monitörü çözümü ile de hanelerde enerji tüketen bütün aletlerden gelen veriyi raporlayıp, tüketimin kontrol altına alınmasını sağlayacak olan Cosa, enerji kalitesini ve varsa tasarruf sağlanabilecek fazla enerji tüketimleri hakkında detaylı bilgiler sunacak.

Artık sadece tasarruf sağlayan akıllı bir oda termostatı olmayan, hanelerdeki tüm enerji yönetimini sahiplenen bir şirket olma yolunda ilerleyen Cosa, gelecekte ev lambaları, prizler gibi hanelerde kullanılan farklı cihazları da uzaktan yöneterek hem konforu hem de tasarrufu artırmayı hedefliyor.

Amazon ile Avrupa'ya açılacak

Son 3 yılda yaklaşık 20 bin satış adedine ulaşan Cosa, markalarla yapılan iş ortaklıkları ile toplamda 100 bin adet ürün satmayı da başardı. Ülkemizin yanı sıra benzer altyapı kullanan tüm ülkelerle uyumlu olan Cosa, 2018 yılında hızlı büyümesini yurt dışı pazarlarında da sürdürmek istiyor.

Avrupa'da için satış kanalı olarak Amazon'u tercih eden Cosa, 2o18 yılında da evlerimizde enerji tüketecek ne kadar kalem varsa, onları optimize edecek çözümler geliştirmek için Ar-Ge çalışmaları yapmaya devam edecek. 2018'in Ekim ayında, Cosa Akıllı Termostatik Vana ürününü tanıtacak olan Cosa, Termostatik Vana ile içinde bulunduğu odanın sıcaklığını ölçerek radyatörü otomatik olarak yönetebilecek ve hanelerdeki enerji tasarrufunu daha da artıracak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.