Fotoğraflara online olarak filigran eklemenizi sağlayan ücretsiz araç: Watermark.ink

Fotoğraflara online olarak filigran eklemenizi sağlayan ücretsiz araç: Watermark.ink

Fotoğraflara kolayca filigran eklemenizi sağlayan Watermark.ink aynı zamanda kullanıcılarına fotoğraflara eklemeleri için filtre, çıkartma ve template gibi bir çok farklı seçenek sunuyor. Fotoğraf düzenleme alanında ortaya çıkan bir çok araçtan farklılaşmak isteyen girişim belli ki bunun için pazarlamasını filigran üzerine yürütüyor.

Girişimin web sitesine girdiğinizde ilk olarak sizden sisteme fotoğraf girmeniz isteniyor. Siteyi kullanmak için yeni bir üyelik oluşturabilir ya da Facebook, Google ve Twitter hesaplarınızı bağlayabiliyorsunuz. Bu arada Watermark.ink, yüklediğiniz fotoğrafların sadece tarayıcı üzerinde düzenlendiğini ve herhangi bir server'a gönderilmediğini de not düşüyor.

Fotoğrafları yükledikten sonra metin ekleme aracından yazmak istediğiniz marka ya da ismi girebiliyorsunuz. Üstelik bu seçenekte font, renk, gölge, saydamlık gibi bir çok seçeneği değerlendirebiliyorsunuz.

Doğrudan logo da ekleyebildiğiniz bu sistemde, ilk görsele uyguladığınız değişikliklerin yüklediğiniz diğer fotoğraflara da otomatik olarak uygulanacağı belirtiliyor. Ancak bu konuda sorunlarla karşılaşmanız mümkün.

Eğer logo ya da hazır bir filigrana sahip değilseniz, Watermark.ink, iş kolunuza göre size filigran templateleri öneriyor.

Bu templateler dışında fotoğrafınızı düzenlemek için size bir çok araç sunan Watermark.ink ile fotoğrafı kesebilir, boyutlandırabilir ya da kenarlarını yuvarlayabilirsiniz.

Bu özelliklerin yanı sıra Watermark.ink'te filtre seçenekleri de bulunuyor. Girişimin sunduğu filtre seçenekleri başta sınırlı gelse de bir süre sonra hepsini üst üste uygulayabildiğinizi ve her bir filtreye ince ayar çekebildiğinizi fark edebiliyorsunuz.

Tüm bunlara ek olarak araç, bir çok farklı alanda kullanabilecek çıkartmalarla kullanıcıların fotoğraflarını daha eğlenceli hale getiriyor ya da markalarını pazarlamalarını kolaylaştırıyor.

Watermark.ink tabi ki fotoğraf düzenleme kalitesi açısından Photoshop ile aynı kaliteyi paylaşmıyor. Ancak Photoshop öğrenmeyi ya da Canva gibi araçları karmaşık bulan küçük işletmeler için oldukça faydalı bir girişim. İşletmeler, ürün fotoğraflarını Watermark.ink ile kolayca düzenleyerek kendi logolarını sisteme ekleyebilir. Üstelik, internet üzerinden satış yapan ve markalaşmaya adım atmamış küçük butikler de kendi ürünlerini diğerlerinden ayırmak için filigran şablonlarından yararlanmak isteyebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.