İletişim ve yaşam platformu BİP, para transferlerine başlıyor

İletişim ve yaşam platformu BİP, para transferlerine başlıyor

Turkcell'in iletişim ve yaşam platformu olarak hizmet veren BİP, para transferinde yeni bir dönem başlatıyor. iBAN veya hesap numarasına gerek duymadan para transferi yapılmasına imkan tanıyacak olan BİP, mesaj yazmak kadar kolay ve hızlı şekilde para transferleri gerçekleştirecek.

İlk etapta anlık mesajlaşma platformu olarak karşımıza çıkan fakat ilerleyen dönemlerde kazandığı özelliklerle birlikte iletişim ve yaşam platformuna dönüşen BİP, yeni özelliği sayesinde kullanıcılarına banka hesap bilgilerine gerek duymadan, sadece telefon numarasını bilerek para yollama imkanı sunacak.

3 adımda para transferlerini gerçekleştiren BİP'in para transfer özelliğini kullanmak ise oldukça basit. İlk olarak yapılması gereken mesaj penceresinden TL ikonuna tıklayıp kredi kartınızı ya da Paycell Kartınızı tanımlayıp kart seçiminizi yapmak. Sonrasında ise gönderilecek tutarı belirleyip, parayı transferinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Günlük 350 TL, ayda ise 750 TL’ye kadar para transferi

Son kısım ise alıcıları ilgilendiriyor. Eğer alıcıysanız ve Paycell Kartı’nız henüz yoksa, gelen para transfer bilgilendirmesi altındaki butona tıklayarak sanal kartınızı kolayca oluşturabilirsiniz. Sanal Kart sahiplerinin, paralarını harcayabilmek için Paycell uygulamasını indirip kart bilgilerine ulaşarak kartlarını VISA altyapısı desteği olan tüm internet alışverişlerinde anında kullanabildiklerini de ekleyelim.

Fiziksel Paycell Kart sahipleri ise paralarını yurt içi ya da yurt dışında tüm internet ve mağaza içi alışverişlerinde harcayabiliyor. BiP ile günlük 350 TL, ayda ise 750 TL’ye kadar para transferi gerçekleştirilebildiğini fakat Paycell kartlarındaki tutarların nakit olarak çekilemediğini de belirtelim. Son olarak BİP'in verilerinden bahsedecek olursak 18,2 milyon indirilme sayısına ulaşan BİP, 1 milyon günlük aktif kullanıcıya ulaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.