İçerik platformu CEOtudent, BIC Angels'tan yatırım aldı

İçerik platformu CEOtudent, BIC Angels'tan yatırım aldı

Başarı, fayda ve ilham odaklı bir içerik platformu olarak hizmet veren CEOtudent, BIC Angels'tan yatırım aldı. 3,2 milyon TL şirket değerlemesi ile yatırım alan CEOtudent'ın yatırım turuna BIC yatırımcılarından Milli basketbolcu Sinan Güler, Kıvılcım Çaylı, Bahadır Pekkan, Rıfat Nasih ve BIC Angels Kurucusu Joachim Behrendt katıldı.

2017 yılında BIC101 programına dahil olan ve BIC Angels'tan 1 milyon TL değerleme ile tohum yatırımı alan CEOtudent, kısa sürede rakamlarını katlayarak süreci başarıyla tamamladı ve ilk melek yatırımını almış oldu. 18 kişilik bir ekip tarafından yönetilen CEOtudent'ın ekibi başarı, fayda ve ilham odaklı içeriklerin üretimi, moderasyonu, sosyal medya üzerinden yayılımı, topluluk yönetimi ve operasyon üzerine çalışıyor.

CEOtudent'ın genel yayın yönetmenliğini kurucusu Yağmur Avvurur, satış, pazarlama ve kurumsal iletişimi yönetici ortaklardan Emre Can Durmaz ve teknik süreçleri ise Onur Zeybek yönetiyor. CEOtudent'in 2017’nin son çeyreğinde yüzde 92’si 18-30 yaş aralığında olmak üzere ortalama 1,5 milyon ziyaretçiye ve 4 bin içerik üreticisi kullanıcıya ulaştığını da ekleyelim.

İçerikleri ile sosyal medyada aylık 10 milyona yakın erişime ulaşan CEOtudent, markalara içerik pazarlaması çözümleri sunarak bu içerikleri kendi kitlesiyle buluşturuyor. CEOtudent'ın 2018 yılında erişim gücünü arttırarak ulaşacağı kitleyi dijitalleşme yolunda vizyoner yaklaşımlar sergileyen markalarla bir araya getirmeyi amaçladığını da ekleyelim.

Video içerik üretimi ve mobil uygulama

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CEOtudent kurucusu Yağmur Avvurur, Alınan yatırımın Türkiye’de büyümek için değerlendirileceğinin altını çizdi. Video içerik üretimine ve mobil uygulama üzerine yoğunlaştıklarını dile getiren Avvurur, uzun vadeli planlarının ise İngilizce içerik üretimine başlayarak yurt dışına yönelmek olduğunu paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.