Bütçenize uygun tatil seçenekleri sunan girişim: Tatilemerhaba.com

Bütçenize uygun tatil seçenekleri sunan girişim: Tatilemerhaba.com

Kullanıcılarının bütçelerine göre tatil önerileri yapan Tatilemerhaba, tatile gitmek isteyenler için bir arama motoru olarak hizmet veriyor. 2016 yılında Hakan Erözer ve Cenk Erözer tarafından kurulan ve kısa zaman önce faaliyete geçen Tatilemerhaba.com, şu an için yaklaşık 300 otel ile iş birliği içinde.

Her bütçeye uygun tatil seçenekleri

2 yıllık bir geliştirme sürecinin ardından kullanıma sunulan Tatilemerhaba, şu an 20 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor. Yukarıda da belirttiğimiz üzere kullanıcılarının bütçelerine uygun tatil alternatiflerini sunan Tatilemerhaba, benzer bir tatilin farklı bir tarihte daha ucuza yapılabileceği durumlarda da kullanıcısına yeni seçenekler sunuyor.

Oldukça kolay bir kullanım sunan Tatilemerhaba.com'u kullanmak için yapmanız gerekenler ise oldukça basit. Bütçenizi, kaç gece kalınacağını ve tatile hangi ay gitmek istediğinizi seçerek aramanızı başlatabilirsiniz. Sonrasında ise karşınıza çıkan filtreleme seçeneklerinden bölge veya tema seçimi yapabiliyorsunuz.

Standart otel konaklamalarının haricinde turlar da sunan Tatilemerhaba'nın, kültür turları, yurt dışı turları ve gemi ve nehir turları gibi seçenekler sunduğunu da ekleyelim. Bunun yanında, kullanıcının seçim yaptığı bölgeye yakın bölgelerde daha ucuz tatil fırsatlarını da gösteren Tatilemerhaba, kullanıcı tarafından planlanan kriterlere uyumlu olan önerilerde bulunuyor.

Hem ülkemizde hem de yurt dışında pek çok önemli rakibe sahip olan Tatilemerhaba.com, kullanıcılarının bütçeleri doğrultusunda, nerede, ayın hangi döneminde en avantajlı tatili yapabileceklerini göstererek rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor.

Mobil uygulama yolda

Bugüne kadar herhangi bir yatırım almayan Tatilemerhaba, tıpkı rakiplerinde de olduğu gibi komisyon bazlı bir gelir modeline sahip. Kullanıcılarının yüzde 80'inin akıllı telefonları üzerinden hizmet satın aldığını da paylaşan Tatilemerhaba, kısa süre içinde ‘’Tatile Merhaba’’ adındaki mobil uygulamasını da kullanıma sunacak.

Platformlarını ziyaret eden herkese, küçük ya da büyük fark etmeksizin her bütçeye göre satın alınabilecek en kaliteli tatil olanaklarını sunmayı hedefleyen Tatilemerhaba, Türk turizminin gelişmesinde önemli bir role sahip olmayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.