Girişimlerin fikirlerini piyasaya sunmadan test etmelerini sağlayan 10 MVP aracı

Girişimlerin fikirlerini piyasaya sunmadan test etmelerini sağlayan 10 MVP aracı

Ürününüzü henüz çıkmadan pazarlamak istiyorsanız kullanabileceğiniz bazı araçlar var. En çok kullanıcıya ulaşabileceğiniz açılış sayfasını bulup riskli fikirlerinizi test edebiliyorsunuz. Kısa zamanda ve kolayca sunabileceğiniz ürünü yaratmanızda yardımcı olacak 10 MVP aracını inceledik.

QuickMVP

QuickMVP, zaman ve para kaybına uğramadan fikirlerinizi test etmenizi sağlayan bir araç. Müşterilerinizle görüşmelerinizi takip edebiliyor, fikriniz için bir açılış sayfası oluşturup test edebiliyor, performans ölçütlerinizi görebiliyorsunuz. Talebi ölçmenizi ve en karlı fırsatları görmenizi sağlayan QuickMVP’nin fiyatlandırması için önce sitede bir hesap oluşturmanız gerekiyor.

Generator

Generator, girişiminiz için kolayca bir açılış sayfası tasarlamayabileceğiniz bir platform. Sitedeki blokları sürükleyip-bırakarak bir prototip oluşturuyorsunuz. Oluşturduğunuz prototipleri başkalarıyla paylaşabiliyorsunuz ve tasarımlarınızı HTML, CSS ve LESS’e aktarabiliyorsunuz. Başlangıçta bir ücret talep etmeyen uygulama, tasarımınızı dışa aktarmak istediğinizde üye olup hizmetini satın almanızı bekliyor.

Proto.io

Proto.io, etkileşimli mobil uygulama prototipleri oluşturmanızı sağlayan bir platform. Web tabanlı platformda kodlama yapmadan bir uygulamanın yapabildiği her şeyi sunabilen gerçekçi bir prototip üretip paylaşabiliyorsunuz. Proto.io'nun ücreti kullanıcı sayısı ve proje sayınıza göre ayda 29 dolarla 199 dolar arasında değişiyor.

Launchrock

Launchrock, sitenizin yakında yayına gireceğini gösteren sayfaları hazırlayabildiğiniz bir platform. Bloklar kullanarak sayfanızı yaratıyorsunuz, paylaşıp Launchrock’ın 25 milyonu aşkın kitlesine açılıyorsunuz ve veri analizlerinizi topluyorsunuz. Erkenden tanınıp ilk müşterilerinizi edinmenizi sağlayan Launchrock ücretsiz.

Instapage

Instapage, açılış sayfası oluşturmanızı ve sayfanız üzerinde A/B testi yaparak kullanıcılarınızı artırmanızı sağlayan bir araç. Farklı alanlardaki siteler için kullanabileceğiniz pek çok açılış sayfası içinden şablon seçebilir, sayfanızı baştan yaratabilir, ya da kendi şablonlarınızı yükleyebilirsiniz. Ayrıca kişiselleştirdiğiniz açılış sayfanızı diğer pazarlama araçlarıyla entegre edebiliyorsunuz. Instapage’in ücreti hizmetlerinin çeşitliliğine göre ayda 79 dolarla 229 dolar arasında değişiyor.

Marvel

Marvel, kodlamaya gerek duymadan mobil ve web için prototipler oluşturmanızı sağlayan bir araç. Etkileşimli prototiplerinizi her cihazda görüntülenmeleri üzere paylaşabiliyorsunuz. Böylece müşterileriniz ve ekip arkadaşlarınızın fikirlerini daha kolay alabiliyorsunuz. Tek kullanıcı ve ayda iki projeye kadar ücretsiz kullanabileceğiniz Marvel’ın aylık ücreti kullanıcı sayısı ve hizmetlerinin çeşitliliği arttıkça 128 dolara kadar çıkabiliyor.

Untorch

Untorch, yönlendirmeleri kullanarak kısa sürede daha çok kişiye ulaşmanızı sağlayan bir araç. Her girişe ayrı bir link atayarak yönlendirmeleri takip ediyorlar. Linki kullanarak giriş yapan her kişi için link sahibine bildirim gidiyor. Siz de yönlendirme bilgilerine ve kullanıcıların mail adreslerine ulaşıyorsunuz. Untorch’un yıllık ücreti 199 dolar.

Strikingly

Strikingly, kodlama ve tasarım bilgisine gerek duymadan internet sitesi oluşturabildiğiniz bir platform. Tasarımlarınız otomatik olarak mobilde ve tablette de çalışabiliyor. Görsel açıdan güzel bir siteyi 30 dakika içinde hazırlayabileceğinizi iddia eden Strkingly’nin ücreti hizmetlerinin çeşitliliğine göre ayda 20 dolara kadar çıkabiliyor.

Blocs

Blocs, kodlamaya gerek duymadan internet sitesi oluşturmanızı sağlayan, yalın arayüzüyle basitliği hedefleyen Mac için geliştirilmiş bir uygulama. Zaman kazandıran özellikleriyle sitenizi hızlı bir şekilde tasarlayabileceğinizi iddia ediyor. Siteniz her cihazda sorunsuz görüntülenebiliyor. Blocs’un 2 ayrı Mac üzerinden kullanabileceğiniz kişisel versiyonu 79.99 dolar, 10 ayrı Mac’te kullanabileceğiniz ekipler için olan versiyonu 359.99 dolar.

Waitlisted

Waitlisted, ürününüzü erken benimseyenleri tespit edebilmeniz için geliştirilmiş bir bekleme listesi yönetim aracı. Kullanıcılarınız sizi başkalarına önerip yönlendirerek listenizde ilerliyorlar ve ilerledikçe sıradaki pozisyonlarını görebiliyorlar. Waitlisted’ı Slack, MailChimp, Mailjet, Drip, Wordpress ve Zapier ile entegre edebiliyorsunuz. Waitlisted’ın fiyatlandırması için önce sitede bir hesap oluşturmanız gerekiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.