Web sitelerini Excel dosyalarına dönüştüren chrome eklentisi: Listly

Web sitelerini Excel dosyalarına dönüştüren chrome eklentisi: Listly

Web sitelerindeki bilgilerle Excel dosyaları hazırlayan Chrome kullanıcılarının imdadına yetişen Listly, web sitelerini Excel dosyalarına dönüştürüyor. Changmin Choi tarafından geliştirilen Chrome eklentisi Listly, normal şartlarda saatler sürebilecek bir süreci saniyeler içinde bitirebiliyor.

10 sayfaya kadar ücretsiz

Listly eklentisi sayesinde oldukça kolay bir şekilde bir e-ticaret sayfasının tamamını Excel dosyasına dönüştürmek mümkün. 10 sayfaya kadar ücretsiz hizmet veren Listly, daha fazla sayfayı Excel dosyasına çevirmek isteyen kullanıcılarından ise ücret talep ediyor.

Birden fazla sayfayı aynı anda Excel dosyasına da çevirebilen Listly, takvim özelliği sayesinde dilediğiniz web sayasını belirli aralıklar Excel'e çevirebiliyor. Takvim özelliği sayesinde web sayfasında yaşanan değişiklikleri Excel üzerinden takip etmemiz de mümkün oluyor.

Aylık 1,99 ve 9,99 dolar olmak üzere iki farklı ücretli paket sunan Listly, 1,99 dolarlık paket ile 200, 9,99 dolarlık paket ile ise 1000 sayfanın Excel dosyasına çevrilmesine olanak sağlıyor. Özellikle sık sık Excel üstünde çalışan öğrencilerin işini kolaylaştırabilecek olan Listly, uzun zamandır karşımıza çıkan en kullanışlı Chrome eklentilerinden.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.