Yeni nesil inşaat satış ve yönetim sistemi: Yapısoft

Yeni nesil inşaat satış ve yönetim sistemi: Yapısoft

İnşaat şirketlerinin iş süreçlerini dijital dünyaya taşımak ve verilerini doğru bir şekilde analiz etmek için yola çıkan Yapısoft, geçtiğimiz Ekim ayında kullanıma sunuldu. 2017 yılının Şubat ayında Bursa'da Ceyhun Sezer Coşkun tarafından kurulan Yapısoft, yeni nesil inşaat satış ve yönetim sistemi olarak karşımıza çıkıyor.

Şu an için 4 kişilik bir ekip tarafından yönetilen girişim, inşaat, konut ve gayrimenkul sektöründeki firmalara yönelik çözümler sunuyor. Yapısoft'un sunduğu çözümler arasında ise müşteri yönetimi, pazarlama faaliyetleri, satış yönetimi, raporlama/analiz, finans takibi ve belge yönetimi yer alıyor.

Geçtiğimiz Nisan ayında Bursa İnşaat ve Gayrimenkul fuarında lansmanını gerçekleştiren Yapısoft, şu an için 11 inşaat projesinde aktif olarak kullanılıyor. 14 günlük ücretsiz deneme sunan Yapısoft, aylık ve yıllık paketler satıyor. Aylık paket 69 dolar fiyat etiketine sahipken, yıllık paketin fiyatı ise 690 dolar.

Yurt dışına açılmayı hedefliyor

Gider yönetimi, satış temsilcisi raporları, web sitesi entegrasyonu, toplu sms sistemi, gider yönetimi, proje satış raporları, tahsilat yönetimi ve proje yönetimi gibi özellikler de sunan Yapısoft, S2 ve Code5 gibi rakiplere de sahip. Kullanım için donanım gerektirmemesi, kullan öde yöntemi ile çalışan yapısı ve kullanıcı sınırı bulunmaması ile rakiplerinin önüne geçmeyi hedefleyen Yapısoft, proje başı fiyatlandırma ile çalışıyor.

Şu ana kadar herhangi bir yatırım almayan Yapısoft, LOGOSOFT ile distribütörlük anlaşması da yapmış durumda. Türkiye genelindeki 400'ün üzerinde satış noktası ile daha geniş bir kitleye ulaşmayı hedefleyen Yapısoft, ülkemizin en çok tercih edilen ve sevilen inşaat satış ve yönetim sistemi yazılımı olmak istiyor. Servisine dil desteği de eklemeyi planlayan Yapısoft, 2019 yılında yurt dışına açılmayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.