Netflix ‘Bright’ın devam filmini çekecek

Netflix ‘Bright’ın devam filmini çekecek

Netflix'e 90 milyon dolara mal olan ve baş rolünde Will Smith'in yer aldığı Bright, görünen o ki izleyicilerden geçer not aldı. Her ne kadar bu orta dünyadan esinlenen fantastik yapım eleştirmenler tarafından çok beğenilmese de Netflix ‘Bright’ın devam filmini çekmeye kararlı.

İlk üç günde 11 Milyon kişinin Bright'ı izlemesinin ardından Netflix'in bu kararı oldukça makul. Basında yer alan haberlere göre Bright'ın devam filminde Will Smith ve baş rolü paylaştığı Joel Edgerton yer almaya devam edecek. Yönetmen koltuğunda ise tekrar David Ayers'i göreceğiz.

Dizi toplumsal sınıfları insan, ork, elf ve periler olarak ekrana yansıttığı için ciddi eleştiriler almıştı. Ancak dizinin toplumsal sınıflara bakış açısı izleyicileri pek de rahatsız etmedi. Öyle ki dizi Rotten Tomatoes'ta yüzde 28 oy alırken, izleyiciler yüzde 88 oranında olumlu yönde oy kullandı.

Ortaya çıkardığı yapımlar ve izlediği stratejiyle Dijital TV alanında öncü olan Netflix, aslında Bright ile birlikte sinema dünyasına da yavaş yavaş açılmış oluyor. Şimdilik sadece Hollywood yapımlarıyla rekabet edebilecek olan bu yapım, gelecek günlerde yeni yapımları takip edebilir. Ne de olsa dijital TV pazarının 2020’de 42 milyar dolara ulaşması bekleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.