Vazgeçemeyeceğiniz 10 dijital pazarlama aracı

Vazgeçemeyeceğiniz 10 dijital pazarlama aracı

Pazarlamada potansiyel müşterilerinizin alışkanlıklarını bilmek ve onlara şık tasarımlar sunabilmek önemli bir rol oynuyor. Artık iş hayatının vazgeçilmez bir parçası haline gelen dijital pazarlamada gelişen trendlerle birlikte pek çok yeni ürün ortaya çıktı. Bu yazıda ise her gün aralarına yenileri eklenen bu dijital pazarlama ürünlerinden vazgeçilmez 10 aracı inceledik.

Viral Loops

Viral Loops, işletmenizin yönlendirme programlarıyla viral olarak daha çok kullanıcıya yayılmasını sağlayan bir platform. Buradan işletmenize uygun kampanya şablonunu seçebiliyorsunuz ve sitenizin aktifliğini de inceleyebiliyorsunuz. Katılımcı sayısı ve sunduğu hizmetlerin çeşitliliğine göre Viral Loops’un aylık ücreti 49 dolarla 259 dolar arasında değişiyor.

Sumo

Sumo, sitenizin trafiğini artırmaya ve ziyaretçilerinizin hareketlerini anlamanıza yardımcı olan bir platform. Ziyaretçilerinizin mail listenize katılma ihtimalini artıran, içeriklerinizi paylaşmalarını kolaylaştıran, sizin de ziyaretçilerinizin tıkladığı noktaları, sitenizde geçirdikleri zamanı vs. analiz etmenizi sağlayan pek çok araca sahip. Bunlardan çoğu ücretsiz olmakla birlikte, yararlanmak istediğiniz hizmetler arttıkça ayda 332 dolara kadar çıkabilen bir ücreti var.

Revue

Revue, aboneleriniz için daha güzel ve etkili haber bültenleri hazırlamanıza yardım eden bir araç. İçeriklerinizi toparlayıp sıralayarak kolayca şık bir haber bülteni yaratmanızı sağlıyor. Revue, 50 aboneniz varsa ücretsiz, abone sayınız arttıkça ayda 135 dolara kadar çıkan bir ücreti var.

MailChimp

MailChimp, email üzerinden pazarlama yapmanızı kolaylaştıran bir araç. Haber bültenlerinizi düzenliyor, hedef kitlenize yönelik kampanyalar oluşturuyor, sosyal ağlarda doğru kişilere reklam yapıyor. Ayrıca maillerinizi gittikten sonra da kontrol edip ulaşıp ulaşmadığı, okunup okunmadığı hakkında sizi bilgilendiriyor. 2000 abone ve ayda 12000 mail’e kadar ücretsiz olan MailChimp’in aylık ücreti; abone sayınız, ayda gönderdiğiniz mail sayısı ve sundukları hizmetin kapsamı arttıkça 234 dolara kadar çıkıyor.

Branch Metrics

Branch Metrics, uygulamanızın yüklenme, paylaşma, görüntülenme süreçlerini mükemmelleştirmeye yarayan bir araç. Mobil uygulamaların indirilme ve yüklenme aşamasının bir linke gidişini etkilememesi üzerine çalışıyorlar. 10000 aylık aktif kullanıcıya kadar ücretsiz olan Branch Metrics’in fiyatı, aylık aktif kullanıcı sayınız arttıkça ayda 199 dolara kadar çıkıyor.

GrowthHackers

GrowthHackers; pazarlama üzerine paylaşımlar, sorular ve cevaplar bulabileceğiniz bir platform. Binlerce üyeden oluşan bir komünite. Bununla birlikte, ekiplerin büyüme hedeflerini gerçekleştirmelerine ve potansiyellerini kullanmalarına yardımcı olan Projects adlı bir yazılımları da var. Projects ayda 849 dolar.

Customer.io

Customer.io, hedef kullanıcılarınıza mail atmanızı ve kullanıcılarınıza göre kampanyalar sunmanızı sağlayan bir araç. Kullanıcılarınızın davranışlarını takip ederek en uygun mesajları onlara göre seçiyor. Customer.io’nun aylık ücreti kullanıcı ve mesaj sayısına göre 250 dolarla 2500 dolara arasında değişiyor.

Exit Monitor

Exit Monitor, websitenizi ziyaret eden kişilerin sitenizden ayrılma anını yakalayarak onları elinizde tutmanıza yarayan bir araç. Ziyaretçilerinizin sitenizdeki fare hareketini ve hızını takip ederek tam ayrılacakları anda teklif sunmanızı sağlıyor. Böylece sitenizden çıkmak üzere olan ziyaretçiler müşterilerinize dönüşüyor. Exit Monitor’ın aylık ücreti sitenizin görüntülenme sayısına, kampanya sayınıza, ekibinizin büyüklüğüne göre 39 dolarla 499 dolar arasında değişiyor.

Really Good Emails

Really Good Emails, farklı kategorilerden farklı amaçlara hitap eden email tasarımlarını içinde barındıran ücretsiz bir koleksiyon. Müşterileriniz için en uygun email tasarımını arama motorunun da yardımıyla bulabiliyorsunuz.

Petithacks

Petithacks, şirketlerin başarı için kullandıkları pazarlama tüyolarını paylaşan ücretsiz bir platform. Websitelerinin kullanıcıların zamanını, tıklarını ve alışverişini kazanmak için uyguladıkları yöntemleri bulabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.