Ünlülerle kişisel gelişim videoları hazırlayan girişim: Ünlülerden Eğitim

Ünlülerle kişisel gelişim videoları hazırlayan girişim: Ünlülerden Eğitim

Türkiye'nin en ünlü eğitim platformu sloganı ile karşımıza çıkan Unlulerdenegitim.com, kişisel gelişim ve eğitim konularına yeni bir soluk getiriyor. Konusunda uzman olan ünlüler ile eğitim videoları hazırlayan Unlulerdenegitim.com, geçtiğimiz ay lansmanını gerçekleştirerek kullanıma sunuldu.

2008 yılında Dr. Bülent Öz ve Dr. Oğuzhan Karagül tarafından kurulan ve 40 kişilik bir ekibe sahip olan More Enstitü Eğitim Danışmanlık firmasının bir projesi olan Unlulerdenegitim.com, yukarıda da belirttiğimiz üzere özellikle kişisel gelişim alanına odaklanıyor.

Yaklaşık 2 milyon TL'lik sermaye ile kurulan Ünlülerden Eğitim projesi için alanında uzman ekiplerle birlikte çalışılıldığı belirtiliyor. Toplamda 32 farklı kişisel gelişim başlığı sunan Ünlülerden Egitim, 33 ünlü ile birlikte çalışıyor.

45 dakikalık kişisel gelişim videoları

Kişisel gelişim eğitimlerini online hale getirmeyi hedefleyen Ünlulerden Eğitim, Milli Eğitim Bakanlığı’nın uzaktan eğitim akreditasyonuna da sahip. Unlulerdenegitim.com'un ücretsiz bir platform olmadığını da belirtelim, sunulan kişisel gelişim videoları 29,90 fiyat etiketine sahip. Oyunculuktan fotoğrafçılığa, mülakat tekniklerinden etkili konuşma tekniklerine kadar pek çok alan ve konuda videolar hazırlayan girişim kişisel gelişim videoları ortalama olarak 45-50 dakikalık videolar.

Platformundaki eğitmenlerin mesleki hayatlarında başarılı olmuş ünlülerden oluşması ve Millî Eğitim Bakanlığı tarafından uzaktan eğitim/sertifikasyon verme noktasında akreditasyona sahip olması ile rakiplerinin önüne geçmeyi hedefleyen Unlulerdenegitim, ilk etapta aylık 15 bin adet tekil kullanıcıya ulaşmayı hedefliyor.

Eğitmenlerinin sahip oldukları bilgi ve tecrübeleri makul fiyatlarla kullanıcılarına ulaştırmak için yola çıkan Unlulerdenegitim, bugüne kadar herhangi bir yatırım almadı. Projenin ikinci etabında ise ünlü eğitmenleri ile canlı ve interaktif (soru-cevap) online buluşmalar yapmayı hedefleyen Unlulerdenegitim, kişisel gelişim eğitimleri ile ilgili farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Son olarak Unlulerdenegitim projesinin ünlü eğitmenleri arasında Erkan Can, Ersin Düzen, Ezel Akay, Fatih Tekke, Fırat Aydınus, Güven Kıraç, İlker Ayrık, Levent Ülgen, Nevşin Mengü, Ömür Gedik, Tümer Metin, Ümit Davala, Yunus Günçe ve Zafer Algöz gibi isimler yer alıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.