70 bin konut ile anlaşan GazeteEkmekSüt, yeni nesil kapıcılık hizmeti sunmaya başlıyor

70 bin konut ile anlaşan GazeteEkmekSüt, yeni nesil kapıcılık hizmeti sunmaya başlıyor

İlk olarak geçtiğimiz Şubat ayında sizlere tanıttığımız kapıya servis girişimi olan GazeteEkmekSüt, yaklaşık bir yıl boyunca kapılara gazete, ekmek ve süt ürünlerini götürerek abonelik modeli ile ilerledi. 70 bin konut ile anlaşan ve yeni bir kapıcılık hizmeti sunmaya başlayan GazeteEkmekSüt, "Yeni nesil kapıcılık hizmeti" olarak adlandırdığı hizmetini kullanıcılarının beğenisine sundu.

Yeni nesil kapıcılık hizmetine detaylı bakacak olursak, bu servisle tüm market ürünlerini yine market fiyatı ile 7/24 ve 10 dakikada kullanıcılarının kapılarına ulaştıracak olan GazeteEkmekSüt, yeni nesil konut projelerinde direkt site içinde konumlanacak. Yeni nesil kapıcılık hizmetinin GESPRO olarak adlandırılacağını da ekleyelim.

70 bin konut ile sözleşme imzalandı

Özellikle kapıcı veya apartman görevlisi bulunmaya konutlara ulaşmayı hedefleyen GazeteEkmekSüt, GESPRO hizmeti ile yeni nesil konut projelerinde site sakinlerinin ihtiyacı olan tüm ürünleri sunacak. Önemli bir boşluğu doldurma amacı ile geliştirilen GESPRO hem konutların inşaatını yapan firmaları, hem yönetim firmalarını hem de kat maliklerine önemli çözümler sunacak.

Kısacası 7/24 tüm market ürünlerini 1o dakikada kapınıza bırakan özel bir kapıcılık hizmeti sunacak olan GazeteEkmekSüt, kapıya servis iş modeline yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor. GazeteEkmekSüt kurucu Sonay Berktaş konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda şu an İstanbul ve Ankara’da 70 bin konut ile sözleşme imzaladıklarını ve artık bu konut projelerinin kapıcılık servis hizmetini üstlendiklerini ifade etti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.