Teknoloji odaklı e-ticaret sitesi incehesap.com, yılı yüzde 62 büyüme ile kapatmayı hedefliyor

Teknoloji odaklı e-ticaret sitesi incehesap.com, yılı yüzde 62 büyüme ile kapatmayı hedefliyor

Teknoloji odaklı bir e-ticaret sitesi olarak karşımıza çıkan incehesap.com, 2017 yılını 27 milyon TL’lik büyüme ile kapatmayı hedefliyor. Bilgisayardan cep telefonuna, beyaz eşyadan oyuncu ekipmanlarına, mutfak aletlerinden bilgisayar bileşenlerine kadar 100’ü aşkın kategoride yaklaşık 4 bin 500 teknoloji ürünün sunan incehesap.com, 2017 yılında yüzde 62 oranında büyüme hedefliyor.

2017 yılında 72 milyon TL ciro hedefliyor

Geçtiğimiz yılı 45 milyon TL ciro ile kapatan e-ticaret sitesi incehesap.com, 2017 yılında yüzde 62 büyüme ile toplamda 72 milyon TL'lik ciro elde etmeyi planlıyor. 2007 yılında kurulan incehesap.com, günde yaklaşık 250 siparişi tüm Türkiye'ye ulaştırıyor. E-ticaret sitesinin ulaştırdığı siparişlerin ortalama sepet tutarlarının 900 TL'yi bulduğunu da ekleyelim.

IT ürünleri sunan bir marka olarak, sektörde fark yaratabilmek adına bazı adımlar izlediklerini dile getiren incehesap.com’un Kurucu Ortağı Nurettin Erzen, Türkiye’de başka hiçbir yerde bulunamayacak gaming unsurlarını ve markaları bünyelerine kattıklarının altını çizdi.

YouTube kanallarında ürün incelemelerine yer verirken, blog sayfalarında ise kullanıcıların yararlanabileceği içerikler paylaştıklarını belirten Erzen, her geçen gün büyümeye devam etmelerinin, fark yaratabilmek adına harcadıkları çabaların işe yaradığını gösterdiğini de dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.