Matematiği eğlenceli bir hale getiren yerli ARKit oyunu: VR Game Math

Matematiği eğlenceli bir hale getiren yerli ARKit oyunu: VR Game Math

Matematiği oyunlaştırarak daha eğlenceli bir hale getirmek isteyen VR Game Math, yerli bir ARKit oyunu olarak karşımıza çıkıyor. 22 Ekim 2017 tarihinde ücretsiz olarak kullanıma sunulan ARKit oyunu VR Game Math, Türker Bilge Güney tarafından geliştirildi.

ARKit'in sunduğu artırılmış gerçeklik desteği sayesinde oldukça başarılı bir deneyim sunan VR Game Math oyununda amaç ilk etapta karşımıza çıkan matematik işlemini çözmek. Matematik işlemini çözdükten sonra  yapmanız gereken ise elde ettiğiniz sonucu ekran üzerinde yakalamak.

Ekranda sürekli akan sayılar arasında sizden istenileni bulmak zorunda olduğunuz için bu işlemin pek de kolay olmadığını da ekleyelim. Yaklaşık 23 MB boyutlarında olan VR Game Math, farklı zorluk seviyelerine sahip. Oyunun içinde size yardımcı olması ve oyunun akıcılığını sağlaması açısından üç farklı bonus topu bulunduğunu da belirtelim.

2 bin 892 sayfa görüntülemesi

Oyun içinde yer alan kırmızı bonus topları mevcut hedefi olduğu yerde yok etmenizi, Mavi bonus topları ekranda bulunan rakamların 5 saniye boyunca hareketsiz kalmasını sağlıyor. Son olarak yeşil bonus topları ise süre ile alakalı olan tek bonus olarak karşımıza çıkıyor. sayıları yakalama esnasında süreniz yetmediyse bu bonusu kullanarak ekstra süre alabilirsiniz.

Yaklaşık 2 hafta içinde geliştirilen VR Game Math, kullanıma sunulduğu günden bu yana 2 bin 892 sayfa görüntülemesine ulaştı. Kısa zamanda 600'ü aşkın indirilmeye ulaşan VR Game Math, en çok Avrupa bölgesinde indirildi. Son olarak Türker Bilge Güney'in AR Reality adında ARKit destekli yeni bir oyunu daha kullanıma sunduğunu da ekleyelim. Dilerseniz VR Game Math oyununa buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.