BitBounce: Para kazandıran ve gereksiz e-postalardan kurtaran servis

BitBounce: Para kazandıran ve gereksiz e-postalardan kurtaran servis

Kripto paraların dahil olduğu çözümler gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Bu çözümlerden sonuncusu sizi gereksiz e-postalardan kurtaran bir servis olan BitBounce.

Arda Kutsal'ın da yatırımcılarından biri olduğu BitBounce, size ücretsiz olarak sağladığı e-posta hizmeti sayesinde gereksiz e-postalarla zaman kaybetmenizi önlerken bir yandan da tanımadığınız kişilerden gelen e-postalardan para kazanmanızı sağlıyor. Kazandığınız paralar, BitBounce ekibinin geçtiğimiz aylarda tamamladığı bir ICO sonucu ortaya çıkan kripto para Credo olarak hesabınıza tanımlanıyor.

Credo, Ethereum altyapısını kullanan bir kripto para ve yeni bir e-posta standardı oluşturmayı amaçlıyor.

BitBounce sistemi temelde şöyle çalışıyor:

  • Kullandığınız e-postanızı BitBounce'a entegre ediyorsunuz veya Coinbase hesabınızla yeni bir hesap oluşturuyorsunuz.
  • Hesabınıza, ödeme yapmadan size e-posta atabilecek kişilerin listesini ekliyorsunuz ve onları ayrıcalıklandırıyorsunuz.
  • Sonrasında ise tanımadığınız kişi veya şirketlerden gelen e-postalara otomatik olarak size ulaşmak için ödeme yapmak zorunda olduklarını açıklayan bir otomatik e-posta gidiyor.
  • Bu kişiler size ödeme yapmayı kabul ederse e-postalar size ulaşıyor ve bu postalardan Credo kazanmaya başlıyorsunuz. (Ödeme alamayacağınız e-postalar "unpaid" başlığı altında toplanıyor.)
  • Dilerseniz kazandığınız bu kripto parayı görüşlerine önem verdiğiniz kişilere ulaşmak için kullanabilirsiniz dilerseniz de cüzdanınıza atarak kullanabilirsiniz.

Stewart Dennis ve Alexis Dennis tarafından kurulan BitBounce, daha önce haberini sizlerle paylaştığımız ve Türkiye de kullanılmaya başlayan Earn.com'un rakibi diyebiliriz.

Earn.com kendini LinkedIn'in InMail'ine rakip olarak tanımlarken BitBounce, kripto para ile gereksiz e-postalara çözüm olarak konumlanıyor. Her iki sistemde de odak nokta, zaman harcadığınız e-postalardan gelir elde etmek diyebiliriz.

Android uygulaması yeni yayınlanan BitBounce'u hemen inceleyebilir ve gereksiz e-postalara harcadığınız zamanın karşılığını kazanmaya başlayabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.