Haberleri sesli bir şekilde sunan mobil uygulama: Newspod

Haberleri sesli bir şekilde sunan mobil uygulama: Newspod

Geçtiğimiz Nisan ayında sohbet botu platformu Dahi.ai ile karşımıza çıkan Yapaytech, yeni bir mobil uygulama ile haberleri takip etmek isteyen kullanıcıların imdadına yetişiyor. Seçilen kaynakların haberlerini Türkçe ve sesli bir şekilde kullanıcısına sunan Newspod, "Haberler ve Dergiler" kategorisinin öne çıkan uygulamalarından.

Hem haberleri takip etmenize hem de dinlemenize olanak sağlayan Newspod, gündem, dünya, teknoloji, magazin, spor, ekonomi, sağlık ve eğlence olmak üzere 8 farklı kategoride haberler sunuyor. Haberlerini 7 farklı ülkenin güvenilir kaynaklarından seçen Newspod, kullanıcılarına kaynaklarını seçme imkanı da tanıyor.

Webrazzi'de dahil 34 farklı kaynak

Ülkemizin haricinde İngiltere, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya ve Rusya'nın haberlerini takip etmenize de olanak tanıyan uygulama, ülkemiz için Webrazzi'nin de dahil olduğu 34 farklı kaynak seçeneğine sahip.

Yabancı dilini geliştirmek isteyenler için de başarılı bir alternatif olan Newspod, ülkelerin haberlerini kendi dillerinde seslendiriyor. Haberleri dinlemek yerine okumayı tercih eden kullanıcıları da düşünen Newspod, haberleri yazılı olarak takip etmek isteyenler için haberin kaynağı gitme seçeneği de sunmuş durumda.

Tamamen ücretsiz olarak Android platformu için kullanıma sunulan Newspod'un iOS versiyonu için çalışmaların sürdüğünü ve kısa zaman içinde uygulamanın iOS platformu için kullanıma sunulacağını da ekleyelim. Dilerseniz Newspod uygulamasını Android için buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.