Facebook, Instagram'ın "Koleksiyon" özelliğini test ediyor

Facebook, Instagram'ın

Her geçen gün platformuna kattığı yeni özellikler kullanıcı deneyimini artırmayı hedefleyen Facebook, yeni bir özelliği test ediyor. Geçtiğimiz Nisan ayında Instagram için kullanıma sunulan koleksiyon özelliğini test eden Facebook, platform arayıcılığıyla kaydedilen paylaşımlar için koleksiyon özelliğini kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

İlk olarak sosyal medya uzmanı olan Mari Smith'in ekran görüntüleri ile karşımıza çıkan Facebook'un koleksiyon özelliği, oldukça basit bir şekilde çalışıyor. Paylaşımların sağ üst kısmında bulunan 3 nokta arayıcılığın ile ulaşabileceğiniz koleksiyon özelliği, daha önce kaydettiğiniz paylaşımları organize etmenizi sağlıyor.

Kaydedilen paylaşımlarla koleksiyon oluşturma

Kaydettiğiniz paylaşımlardan koleksiyonlar yaratmanıza ve koleksiyonlarınızı görüntülemenize imkan tanıyan Facebook'un koleksiyon özelliği, özellikle sonra okumak istediğiniz paylaşımları ve sonradan izlemek istediğiniz videoları listelemek için oldukça kullanışlı. Şu an için kısıtlı bir kullanıcı tarafından test edilen koleksiyon özelliğinin ne zaman tüm Facebook kullanıcıları için sunulacağı hakkında ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.