Yerli bulmaca oyunu Tartarus, Steam'da satışa sunuldu

Yerli bulmaca oyunu Tartarus, Steam'da satışa sunuldu

İlginç hikayesi ve başarılı atmosferi sayesinde dikkatleri çeken yerli bulmaca oyunu Tartarus, Steam üzerinden satışa sunuldu. Bilim kurgu ögeleri ile donatılmış bir bulmaca oyunu olan Tartarus, Abyss Gameworks adındaki bağımsız bir geliştirici ekip tarafından geliştirildi.

Unreal Engine 4 oyun motoru ile geliştirilen Tartarus, temelde başarılı grafikler sunan bir uzay macerası. Kaliteli bir hikayeyi zorlayıcı bulmacalar ile birleştiren oyun, Tartarus adlı maden araştırma gemisinde aşçı olan Cooper karakterinin hikayesine odaklanıyor.

Black Friday haftası boyunca indirimli

Bilim kurgu türünü ve uzay atmosferini sevenler için oldukça başarılı bir alternatif olan Tartarus, bir uzay gemisinin içinde geçiyor. Bulmacaların yanı sıra korku ve gerilim türlerinde de esintiler taşıyan Tartarus, tarzını Alien ve RoboCop gibi ikonik filmlerden alıyor.

Özel oyun mekanikleri, retro-fütüristik tarzı ve komut satırı terminal sistemiyle farklı bir oyun deneyimi sunmayı vadeden Tartarus, Steam'daki yerini aldı. İngilizce seslendirmelere sahip olan oyun, Türkçe altyazı desteği de sunuyor. Monster Notebook ve ViewSonic gibi önemli markaların da desteğini alan Tartarus, Black Friday haftası boyunca ülkemizde yüzde 10 indirimle birlikte 28,80 TL fiyat etiketi ile satılacak. Dilerseniz Tartarus oyununa buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.