E-Ticaret Çağı ikinci yaşında ​E-ticaret​ ​Sohbetleri ile yayın alanını genişletiyor

Webrazzi TV'de yayınlanan Girişim Ofisleri'yle bütünleşen Ümit Öncel bundan tam iki yıl önce sessiz sedasız geleneksel medyaya adım attı.
E-Ticaret Çağı ikinci yaşında ​E-ticaret​ ​Sohbetleri ile yayın alanını genişletiyor
E-Ticaret Çağı ilk sayı

Webrazzi TV'de yayınlanan Girişim Ofisleri'yle bütünleşen Ümit Öncel bundan tam iki yıl önce sessiz sedasız geleneksel medyaya adım attı. Uzun yıllar görev yaptığı dergilerin tecrübesinden mi yoksa özleminden mi bilinmez ama kurduğu dergi E-Ticaret Çağı Ocak ayında iki yaşına girecek. Bu ay itibari ile 22 sayıyı geride bırakan E-Ticaret Çağı, Aralık ayında 23. sayısıyla okuyucularıyla buluşacak.

Dijital çağda yaşanan ticaret dönüşümünü dergi ile anlatan Ümit aylık 5 bin baskı adedine ulaşmış, sektörel bir dergi olduğunu göz önünde tutulduğu hiç de fena durmuyor rakamlar. Dome İstanbul, Habita, Workinton gibi paylaşımlı ofis alanlarına, teknokentlere, ticaret odalarına, girişimcilik merkezlerine de gönderilen derginin görünen o ki erişimi ise baskı adedinin çok üzerinde. Yazarları ile  sektörünün sesi olma yolunda giden girişim yakında E-ticaret Sohbetleri ile sektöründeki önemli isimlere mikrofon uzatıyor.

Her ayın 2. ve 4. haftasında E-Ticaret Sohbetleri’ni gerçekleştirerek bir nebze dijital yayına video ile girecek olan E-Ticaret Çağı'nın bu haftaki konuklarından da bahsedelim. "Fiziksel​ ​Mağazacılıktan​ ​Elektronik​ ​Ticarete​ ​Yeni​ ​Nesil​ ​Perakendecilik" konu başlığına sahip E-ticaret Sohbetleri’nde LC Waikiki E-ticaret Direktörü Salih Yılmaz ve Tekzen E-ticaret Müdürü Celal Bal konuşmacı olarak bu Perşembe saat 16:00'da Dome İstanbul'da sahnede olacak. YouTube kanalı ile etkinliğe gidemeyenlerin de izlemesi mümkün.

E-ticaret Sohbetleri'nin ilk programını aşağıda izleyebilirsiniz

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.