Cardata'nın yeni mobil uygulaması 0 km araç arayanlar için yenilendi

Cardata'nın yeni mobil uygulaması 0 km araç arayanlar için yenilendi

Büyük veri şirketi CarData'nın ikinci el araç fiyatı hesaplama alanına iddialı bir giriş yaptığını Nisan ayında paylaşmıştık. Aldığımız güncel bilgilere göre 11 yıldır Türkiye’de faaliyet gösteren Cardata’nın mobil uygulamalarını (Android, iOS) hem arayüz olarak yeniledi hem de yeni özellikler ekledi.

Uygulamanın yeni özelliklerine geçmeden önce CarData'nın 2 el fiyat tahmininde detaylı bir analiz yaparak ilerlediğini hatırlatalım. Cardata’nın mobil uygulamasında bu özellikten faydalanmak mümkündü ancak 0 km araç fiyatları görülemiyordu. Artık bu sorun ortadan kalktı ve 0 km araçların fiyatlarını mobil uygulama üzerinde görmek ve donanım özelliklerini anında karşılaştırmak mümkün hale geldi. Hem Android hem de iOS uygulamasında artık bireysel kullanıcılar da bu fiyat bilgisi ve donanım karşılaştırma özelliklerinden faydalanabilecek.

Türkiye’de satışta olan 59 markanın yaklaşık 2 bin modelinin güncel 0 km fiyatlarını bir araya getiren Cardata, araçları karşılaştırarak tüketicilerin daha doğru satın alma kararı verilmesine yardımcı olacak.

Hüsamettin Yalçın / Cardata

Konuyla ilgili bilgi aldığımız Cardata Türkiye A.Ş. Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın,

Bireysel tüketiciye açık olmayan modülümüzü tamamıyla tüketiciye açtık ve tamamen ücretsiz hale getirdik. Bu iki yeni uygulamayla amacımız tüketicilerin Cardata mobil uygulamasını kullanarak zaman kaybetmeden aradıkları aracın güncel ve doğru 0km fiyatlarına sadece bir kaç saniyede rahat, güvenilir ve hızlı şekilde ulaşması ve ayrıca Karşılaştırma özelliği ile de birden fazla aracı “fiyat”, “teknik” ve “donanım özellikleri” açısından birbiriyle karşılaştırarak tüketicilere araç satın alma kararında doğru seçim yapabilme kolaylığı ve rahatlığı sunmaktadır.

diyor ve Cardata uygulamalarına üye girişi yapmadan fiyat, teknik özellikler ve donanım özellikleri gibi kriterlere göre karşılaştırma yapılabileceğini söylüyor.

Yalçın, bireysel kullanıcılar mobil uygulama üzerinden Cardata’ya ücretsiz üye olarak 5 adede kadar ücretsiz 2. el araç fiyat sorgusu yapabileceklerini de ekliyor.

*Cardata, Autovistagroup'un bir iştiraki. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.