Veteriner kliniklerini dijitale taşıyan VeterinerVar, internetten randevu imkanı sunuyor

Veteriner kliniklerini dijitale taşıyan VeterinerVar, internetten randevu imkanı sunuyor

Günümüzde hemen her iş kolundaki hizmet sağlayıcılara internet üzerinden ulaşmak mümkün. Veterinervar.com da veterinerlere odaklanıyor ve rezervasyonun da dahil olduğu birçok özellikle görünür olmalarını sağlıyor.

Emrah Usta ve Kenan Güler tarafından Temmuz ayında kurulan Veterinervar.com, 4 aylık bir çalışmayla hayata geçirilmiş. Şu anda 6 kişilik bir ekiple yoluna devam eden girişim, aktif olarak 80’e yakın veteriner kliniği tarafından kullanılıyor. 500 hasta kaydına ulaşan platform günlük 400-500 arası ziyaretçi ağırlıyor.

Veteriner kliniklerinin ücretsiz sayfa oluşturmasına izin veren Veterinervar.com, aylık 50 TL abonelik ücretiyle randevu sistemi, kısa mesajla randevu tarihi hatırlatma, hasta kaydı tutma, hastalara kısa mesaj gönderme, çağrı merkezi ve içerik paylaşım gibi ek özellikler sunuyor.

29 bin veterinere ulaşmak istiyor

Veterinervar ekibinde içinde bir veteriner yok. Ancak kurucular, 50’ye yakın veteriner kliniği ile görüşerek saha araştırması yapmış. Ülke çapında 29 bin veteriner hekim olduğunu tahmin eden girişimciler, görüştükleri kliniklerin yarısından fazlasının randevu sistemine geçmek istediğini ifade ediyor. Keza evcil hayvan sahiplerinin de internetten randevu alma kolaylığını aradıklarını paylaşıyorlar.

Evcil hayvan sahiplerine dokunduğu için bu dikey farklı hizmetler sunma şansına sahip olan Veterinervar.com, şimdilik yuva arayan hayvan severlere dönük Yuva Arıyorum adında bir bölüm açmış. Bu bölümde sahipli veya sahipsiz bir hayvanın kendine yeni bir yuva bulması için ilan açılabiliyor. Buna benzer yeni hizmetlerin gelmesi de işten bile değil.

Eğer bir evcil hayvanınız varsa ve size yakın bir veteriner kliniği arıyorsnaız internetten randevu almayı deneyebilir, tanıdığınız veteriner hekimleri VeterinerVar.com'a yönlendirebilirsiniz. Evcil hayvanı olmayanlarsa pekala VeterinerVar.com'daki makalelerden faydalanabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.