Çocuklar için hikaye tabanlı mobil oyun: Senin Hikayen

Çocuklar için hikaye tabanlı mobil oyun: Senin Hikayen

Oldukça eğitici bir mobil oyun olarak karşımıza çıkan Senin Hikayen - Hayvanat Bahçesi Macerası, çocuklar için geliştirilen hikaye tabanlı bir yapım. Hem iOS hem de Android platformları için ücretsiz olarak kullanıma sunulan Senin Hikayen, çocuklara kendi hikayelerine oluşturmalarına imkan sağlıyor.

Yaklaşık 4 aylık bir sürecin sonunda Uğur Atmaca tarafından geliştirilen Senin Hikayen - Hayvanat Bahçesi Macerası oyununun hikaye yazma kısmı 3, geliştirme kısmı ise yaklaşık 1 ay sürmüş. Türkçe'nin yanı sıra İngilizce dil desteğine de sahip olan Senin Hikayen, Buse Kabakoğlu tarafından İngilizce'ye çevrildi.

25 farklı hikaye sonu

Çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak adına geliştirilen Senin Hikayen - Hayvanat Bahçesi Macerası, okuduğunuz sayfa sonunda sunduğu seçenekler sayesinde hikayeye yön vermenizi sağlıyor. Hikaye içinde yaklaşık 50 hayvanı tanıtan Senin Hikayen, bazı bölümlerde ise efsanevi canavarlar veya nesli tükenmiş hayvanlardan da bahsediyor.

Bugüne kadar toplamda 3 binden fazla indirilen Senin Hikayen - Hayvanat Bahçesi Macerası, 99 sayfalık bir hikayeden oluşuyor. Sunduğu seçenekler sayesinde 25 farklı hikaye sonu sunan Senin Hikayen - Hayvanat Bahçesi Macerası, kendi maceranı seç türünün ülkemizde yayılmasını amaçlıyor. Dilerseniz Senin Hikayen - Hayvanat Bahçesi Macerası oyununu Android için buradan, iOS için ise buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.