Stranger Things'in 2. sezonunun ilk bölümünü 3 günde ABD'de 15,8 milyon kişi tarafından izledi

Stranger Things'in 2. sezonunun ilk bölümünü 3 günde ABD'de 15,8 milyon kişi tarafından izledi

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir hayran kitlesi kazanan Stranger Things, geçtiğimiz hafta 2. sezonu ile karşımıza çıkmıştı. Netflix'in en başarılı işlerinden biri olan Stranger Things'in 2. sezonu ile ilgili bir rapor yayınlayan Nielsen, dizinin ilk bölümünün yayınlandığı ilk 3 günde ABD'de 15.8 milyon kişi tarafından izlendiğini açıkladı.

Stranger Things'in başarısını diğer büyük dizi projeleri ile kıyaslayacak olursak ABD'nin en çok izlenen dizilerinden olan The Walking Dead'in ilk bölümünü 15, This Is Us dizisinin ilk bölümünü 17,8, The Big Bang Theory'nin son sezonunun ilk bölümünü 22, Game of Thrones'un sezon finalini ise ilk 3 gün içinde 15,8 milyon kişi izledi.

Stranger Things'in yakaladığı başarının Netflix için oldukça önemli olduğunu da ekleyelim. Netflix'in en çok izlenen dizilerinden biri olan House of Cards'ı dizinin başrol oyuncusu olan Kevin Spacey'nin taciz iddialarından sonra önümüzdeki yıl sonlandırma kararı aldığını da hatırlatalım.

Barış Manço ve Sadettin Teksoy'lu reklamlar

Bu karar nedeniyle Narcos ile birlikte Netflix'in en önemli iki projesinden biri haline gelen Stranger Things ülkemizde de önemli bir hayran kitlesine sahip. Ülkemizdeki yerelleştirme çalışmaları sayesinde sempati toplayan Stranger Things, Barış Manço ve Sadettin Teksoy'lu yerelleştirme kampanyalarıyla ilgi çekiyor.

Yerelliştirmenin ardından ülkemizden bir hatırlatma ile devam edelim. En önemli internet dizilerinden olan Fi'nin toplamda 8 milyon izlendi, tabii ki Fi'nin Stranger Things'in aksine ücretsiz bir şekilde yayınlandığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.