Gelecek yıl online bir yazılım servisi olmak isteyen İcerik.com'un öne çıkan detayları

Gelecek yıl online bir yazılım servisi olmak isteyen İcerik.com'un öne çıkan detayları

Zeo Agency bünyesinde kurulan İcerik.com, kullanıcılarına online platformlarda kullanılabilecek içerikler sağlıyor. Hızlı ve kolay bir şekilde araştırma yazılarından tutun da e-posta bültenlerine kadar pek çok içerik hazırlayan İcerik.com, Zeo'nun sahip olduğu SEO bilgisi ve tecrübesine güveniyor.

Tuğçe Seven önderliğinde kurulan İcerik.com, toplamda 8 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor. İçerik üretimi için proje bazlı çalıştığı geniş yazar ekibine sahip olan İcerik.com, toplamda 70'i aşkın yazara sahip. İcerik.com'un online bir yazılım servisi olarak hizmet vermeyi amaçladığını da ekleyelim.

Online yazılım servisi olmayı hedefliyor

Burak Pehlivan liderliğinde geliştirme süreci devam eden İcerik.com'un 2018 yılında online bir yazılım servisi olarak faaliyete geçmesi planlanıyor. Yazarlar sayısından çok yazarlarının niteliğine önem veren İcerik.com, yazar adaylarını detaylı bir şekilde inceliyor ve bilgi seviyelerini ölçüyor.

Kullanıcıları için infografik, adwords reklamları, website içeriği, e-posta bültenleri, ürün açıklamaları, vaka çalışmaları, araştırma yazıları, blog içerikleri, basın bültenleri, e-kitap, SEO ve sosyal medya içerikleri konularında yardımcı olan İcerik.com, toplamda 100'den fazla marka ile çalışmayı başardı.

Sipariş sürecinin oldukça basit olduğunu da belirtelim. İcerik.com üzerinden içerik siparişi vermek için yapmanız gerekenler ise hangi içerik türüne ihtiyaç duyduğunuzu, içeriğinizin kategorisini, kaç adet içeriğe ihtiyaç duyduğunuzu ve bu içeriklerin kaç kelimeden oluşacağını seçmek. Dilerseniz içeriğiniz hakkında çeşitli detaylar ve dokümanlar paylaşabilirsiniz.

SEO bilgisine güveniyor

Scripted, Textbroker, Expresswriters ve iWriter gibi çözümlere rakip olmak isteyen İcerik.com, Zeo'nun sahip olduğu SEO bilgisi ile rakiplerinin önüne geçmeyi planlıyor. Zeo'nun İcerik.com bünyesinde yer alan yazarlara SEO alanında eğitimler verdiğini de belirtelim.

Sipariş başına fiyatlandırma şeklinde bir gelir modeline sahip olan İcerik.com'un bugüne kadar herhangi bir yatırım almadı. İçerik ihtiyacı olan marka ve kişilere hızlı ve kaliteli çözümler sunmayı hedefleyen İcerik.com, hem ülkemizde hem de yurt dışında başarı elde etmeyi hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.