2018 yılının iPhone modelleri iPhone X ile aynı lens sistemine sahip olabilir

2018 yılının iPhone modelleri iPhone X ile aynı lens sistemine sahip olabilir

Apple'ın 2018 yılında piyasaya çıkaracağı iPhone modellerinde Touch ID yerine Face ID kullanabileceğini geçtiğimiz hafta sizlere aktarmıştık. Apple ile ilgili isabetli tahminleri ile tanınan KGI Securities analistlerinden Ming-Chi Kuo'nun yeni iddiasına göre Apple, önümüzdeki yıl karşımıza çıkaracağı iPhone modellerinde iPhone X modelindeki 6 katmanlı ana kamera sistemini kullanacak.

iPhone X modeli için cam ve plastikten oluşan 6 katmanlı gelişmiş bir hibrit lens sistemi geliştiren Apple, sahip olduğu teknolojiyi 2018 yılının iPhone modellerinde de kullanacak. Ming-Chi Kuo'ya mevcut tasarımı ile kaliteyi ve sahip olduğu form faktörünü dengeleyen Apple,  yeni lens sisteminin sunduğu oldukça sınırlı bir geliştirme için tedarik sistemini karmaşık bir hale getirecek.

Tedarik sıkıntılarına yol açabilir

Lens sisteminin değişmesi önümüzdeki yıl karşımıza çıkacak olan iPhone modellerinin tedarik sıkıntısı çekmesine de neden olabilir. Kısacası iPhone X modelinin sahip olduğu üretim farklılıkları nedeniyle yaşadığı tedarik sıkıntıları, önümüzdeki yıl tekrar karşımıza çıkabilir. 2018 yılında karşımıza çıkacak iPhone modelleriyle ilgili bilgiler geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.