Para kazandıran e-posta servisi 21.co, marka ismini ve özelliklerini yeniledi

Para kazandıran e-posta servisi 21.co, marka ismini ve özelliklerini yeniledi

Geçtiğimiz aylarda herkesle paylaştığınız e-posta adresinin yerini almak isteyen bir girişim olan 21.co'dan bahsetmiştik. 21.co’dan gelen soruları yanıtlamayı kabul ettiğinizde yanıt başına para kazanabiliyor, dilerseniz bu parayı da bağışlayabiliyordunuz. 21.co, genel olarak tanınan kişilere ulaşmanın yolunu açıyordu. 3 gün önce marka ismini ve özelliklerini yenileyen 21.co'nun yeni ismi ise Earn.com.

Dün Product Hunt'ın 1 numaralı ürün rozetini kazanan Earn.com'a yakından bakalım. Ürüne gelen yenilikler arasında Gmail entegrasyonu,  paralı toplu iletiler, bütçeler, paylaşılabilir herkese açık görevler,  paralı anketleraramagelir getiren konferans rehberleri ve email listeleri  yer alıyor.

Profil oluşturup listelere katıldıktan sonra Earn.com kullanıcıları tarafından ödeme almaya başlayabilirisiniz. Bu noktada gmail entegrasyonunu gerçekleştirerek adres defterinizdeki kişiler dışında daha fazla ücretli görev almaya başlayabilirsiniz.

Eğer kendinizi gerçekten Earn.com'a kaptırdıysanız artık email listenizi veya konferans rehberinizi gelir getiren bir varlığa dönüştürmeniz de mümkün. Üstelik bu durumda sadece siz değil listeye eklediğiniz üye ve katılımcılar da para kazanmış oluyor.

Tasarladıkları bu ürünü "LinkedIn InMail'in daha iyi bir versiyonu" olarak tanımlayan Earn.com'un CEO'su Balaji S. Srinivasan Product Hunt üzerinden yaptığı duyuruda yeni dijital para birimini de gelecek haftalarda piyasaya süreceklerini ifade etti. Şimdiye kadar bitcoin üzerinden ödeme yapan Earn.com, anlaşılan o ki ödemeler konusunda işleri biraz daha "eğlenceli" hale getirecek. Sisteme erkenden kayıt olanların ise dijital para birimi piyasaya sürülene kadar fazladan dijital para biriktirmiş olacağını da belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.