Fortune Türkiye’nin 40 Yaş Altı 40 listesinde yer alan genç liderler ve yöneticiler

Fortune Türkiye’nin 40 Yaş Altı 40 listesinde yer alan genç liderler ve yöneticiler

İş ve ekonomi dergisi Fortune tarafından hazırlanan 40 Yaş Altı 40 listesi Fortune Türkiye‘nin Kasım ayı sayısı ile yayınlandı. Bu yıla kadar internet ve teknoloji dünyasının 40 yaş altındaki yöneticilerini listeleyen 40 Yaş Altı 40, listesine bu yıl ilk defa sporcuları ve bir bilim insanını da ekledi.

Fortune Türkiye’nin bu yılki 40 Yaş Altı 40 listesinin birinci sırasında Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp yer alıyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi teknoloji ve internet sektöründen isimlerin de yer aldığı 40 Yaş Altı 40 listesinin bu yılki listesinde Webrazzi kurucusu ve CEO’su Arda Kutsal’n 19. sırada yer aldığını da ekleyelim. Listenin tamamını sıralı bir şekilde aşağıda bulabilirsiniz.

1. İpek Ilıcak Kayaalp - Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı 2. Agah Mehmet Tara - Enka Holding İcra Yönetim Kurulu Başkanı 3. Hafize Gaye Erkan - First Republic Bank CEO'su 4. Erden Timur - Nef İcra Yönetim Kurulu Başkanı 5. Eren Günhan Ulusoy - Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı 6. Kerem Kamışlı ve Cem Garih - Yenibirlider Derneği Kurucuları 7. Çağla Büyükakçay - Türk Milli Tenisçi 8. Gözde Akpınar - Betek Boya Yönetim Kurulu Başkanı 9. Dilara Altınkılıç Kutmangil - Altinmarka Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi, Detay Gıda CEO'su 10. Selim Akın - Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vekili 11. Kazım Köseoğlu - Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su 12. Canan Dağdeviren - Bilim İnsanı 13. Yasemin Adar - Milli Güreşçi 14. Alize Dinçkök Eyüboğlu - Akkök Holding Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Üyesi 15. Emre Eczacıbaşı - Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Üyesi 16. Hakan Baş - Lidyana.com CEO'su 17. Selim Baykal - Seger Korna Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 18. Harika Güral - Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 19. Arda Kutsal -  Webrazzi Kurucusu 20. Veysel Berk - Çaycı, PayPad Kurucusu 21. Ruhi Molay - Mopak Genel Müdürü 22. M. Emre Zorlu - Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi 23. Murat Özdilek - Özdilek AVM Yönetim Kurulu Üyesi 24. Ali Şafak Öztürk - OPET Yönetim Kurulu Üyesi 25. Hacı Sabancı - Densa Denizcilik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 26. Burak Kızılhan - AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu üyesi ve CEO'su 27. Fırat İşbecer - Monitise MEA Genel Müdürü 28. Şenol Balo - OCTOPOD Yönetim Kurulu Başkanı 29. Sidar Şahin - Peak Games Kurucusu 30. Kadir Taha Büyükhelvacıgil - Zadevital Yönetim Kurulu Üyesi 31. Ozan Şener - Somera Group CEO'su 32. Tuğçe Ergül - Angel Labs Kurucu Ortağı ve CEO'su 33. Burak Bari - Adesso Türkiye Kurucusu 34. Osman Geylan - Gilan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 35. Umut Boz - Nova Fashion Group CEO'su 36. Neyran Bahadırlı - UBER Türkiye Genel Müdürü 37. Soner Cesur - Arvato Telekomünikasyon CEO'su 38. Deren Öztürk - Deren Kimya Yönetim Kurulu Üyesi 39. Vadi Efe - Altavia Dekatlon Yönetici Ortağı 40. Ayşecan Özyeğin Oktay - Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.