Magic Leap'in ilk ürünü önümüzdeki aylarda piyasaya çıkabilir

Magic Leap'in ilk ürünü önümüzdeki aylarda piyasaya çıkabilir

Günümüzün en ilginç girişimlerinden olan Magic Leap, önümüzdeki aylarda ilk ürünü ile karşımıza çıkabilir. Henüz satışa sunulmuş bir ürünü olmamasına rağmen her geçen gün yeni bir yatırım haberiyle karşımıza çıkan Magic Leap'in geçtiğimiz hafta 502 milyon dolar yatırım aldığını sizlere aktarmıştık.

Paylaştığı videolar ile heyecan yaratmayı başaran artırılmış gerçeklik girişimi Magic Leap, bugüne kadar toplamda 1.9 milyar doların üzerinde yatırım almayı da başardı. Bloomberg'ün raporuna göre Magic Leap, ilk ürününü önümüzdeki aylarda satışa sunacak. Rapora göre Magic Leap'in satışa sunacağı ürün 1.500 ila 2.000 bin dolar arasında bir fiyat etiketine sahip olacak.

Kasım ayında tanıtılabilir

Magic Leap'in Florida'daki ofisinde gerçekleşecek bir canlı yayın turunun belgelerine ulaşan Gizmodo ise Magic Leap'in ilk ürününün Kasım ayının ortasında tanıtılacağını iddia etti. Karşımıza çıkan bir başka iddia ise tanıtılacak olan ürünün önümüzdeki 6 ay boyunca sadece küçük bir kullanıcı grubu için satışa çıkacak olması.

Son olarak Magic Leap'in konuyla ilgili bir açıklama yaptığını ve Kasım ayında yapılması beklenen canlı yayını yalanladığını da ekleyelim. Magic Leap'in ürünü ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.