Anonim olarak sesli görüşmeler yapmanızı sağlayan BlindID, yurt dışına açılıyor

Anonim olarak sesli görüşmeler yapmanızı sağlayan BlindID, yurt dışına açılıyor

Geçtiğimiz yılın Kasım ayında karşımıza çıkan sesli görüşme uygulaması BlindID, yurt dışına açılıyor. Mart ayında BIC Angels’tan 1 milyon 250 bin TL değerleme üzerinden melek yatırım alan BlindID, 1. yılının sonunda 250 binden fazla kullanıcıya ulaşmayı da başardı.

BIC101 hızlandırma programına da katılan ve toplamda BIC Angels’tan 170 bin TL yatırım alan BlindID, kullanıcılarına aynı ilgi alanına sahip kişilerle 45 saniyelik anonim, sesli ve canlı konuşma imkanı sunan bir mobil uygulama. Son versiyonu ile birlikte kullanıcılarına konuşma bitmeden süreyi uzatma, iki taraf da isterse birbirlerini arkadaş olarak ekleme ve arkadaşlarını diledikleri zaman direkt arayabilme gibi özellikler de kazanan BlindID, geçtiğimiz Mart ayında 35 bin kullanıcıya sahipti.

Hedef 500 bin kullanıcı

Uygulama içi satın alma yoluyla Plus üyelik satmaya da başlayan BlindID uygulaması ile günde 300 binden fazla konuşma yapıldığını da ekleyelim. BlindID kurucu ortaklarından Adil Zehir konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda BlindID'in yakın gelecekte çalma sesi yerine sesli reklam dinletme, sponsorlu konu başlıkları gibi yaratıcı reklam modelleri sunacağını belirtti.

Yurt dışına açılmak adına birkaç ülkede testlerini tamamladıklarını da belirten Zehir, BIC ile yeni yatırım sürecine hazırlandıklarını, sene sonuna kadar 500 bin kullanıcı bandını geçmeyi hedeflediklerini ve yakın zamanda da birkaç farklı pazarda büyümeyi amaçladıklarını da dile getirdi. Dilerseniz BlindID uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.