Recontact İstanbul:Eyes Of Sky App Store'daki yerini aldı

Recontact İstanbul:Eyes Of Sky App Store'daki yerini aldı

Geçtiğimiz Haziran ayında fragmanı yayınlanan Eray Dinç'in yeni oyunu olan Recontact İstanbul:Eyes Of Sky, App Store'daki yerini aldı. 2015 yılında karşımıza çıkan Recontact: İstanbul'un devamı niteliğinde olan Recontact İstanbul:Eyes Of Sky, sinematik bir mobil oyun deneyimi vadediyor.

Polisiye bir hikayeye sahip olan Recontact İstanbul:Eyes Of Sky, ilk oyunun aksine ücretsiz olarak sunulmuş durumda. Vestel sponsorluğuyla hazırlanan oyun, uygulama içi reklamlarla gelir yaratıyor. Diğer oyunlardan farklı olarak profesyonel oyuncularla oyun içi videoları oluşturulan Recontact İstanbul:Eyes Of Sky, kadrosunda Fikret Kuşkan, Haldun Boysan, Gökçe Suyabatmaz, Emre Mutlu ve Halim Ercan gibi önemli sinema oyuncularını barındırıyor.

Gizemli cinayet

Recontact İstanbul:Eyes Of Sky'ın senaryo danışmanlığını ise polisiye türünde önemli eserleri olan ünlü yazar Ahmet Ümit üstleniyor. Yukarıda da belirttiğimiz üzere polisiye türünde olan oyunda amaç, gizemli bir cinayeti çözmek. Bu cinayeti çözmek için ise en çok güvenlik kameralarından yardım alıyoruz.

Sıradan mobil oyunlardan oldukça farklı bir oyun olan Recontact İstanbul:Eyes Of Sky, özellikle interaktif sinema deneyimi yaşamak isteyenler için güçlü bir alternatif. Recontact İstanbul:Eyes Of Sky'ın yönetmenliğini, oyun tasarımını ve senaryosunu yeni medya sanatçısı Eray Dinç üstlenirken, yazılım kısmını ise Can Aksoy üstlendi. Dilerseniz Recontact İstanbul:Eyes Of Sky oyununa iOS için ücretsiz olarak buradan ulaşabilirsiniz.

Oyunun Android versiyonu önümüzdeki birkaç hafta içinde Google Play Store'da olacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.