Money 20/20'de başlangıç yapacak 44 girişim

Money 20/20'de başlangıç yapacak 44 girişim

Türkiye İş Bankası'nın katkıları ile Money 20/20'den sizlere etkinliği aktarmaya devam ediyoruz. Finansal servisler ve ödemeler ekosisteminde 44 girişimin başlangıç yapacağı Startup City'de yer alan girişimlere göz atalım istedik. İçlerinden bazılarının FinTech girişimcilik yarışması Startup Pitch'te de yer alacağını belirtelim.

AD2POS AD2POS, ödeme sağlayıcıların ve satıcıların basılı ve elektronik makbuzlarında reklam alarak gelir elde etmelerini sağlıyor. RTB (Gerçek Zamanlı Teklif Verme) altyapısına sahip platform farklı bir alanı hedeflemiş görünüyor.

Airwallex

Uluslararası ödemelerde makine öğrenmeyi kullanan Airwallex, ödeme için en uygun maliyetli rota belirliyor, risk ve maliyeti indirirken teslimat hızını arttırıyor.

Amaryllis

Alıcılar ve satıcılar arasındaki ödeme dünyasını optimize etmek isteyen Amaryllis, platform modellerini destekleyen bir ödeme motoruna sahip. Bölünmüş ödemeler, ödeme yönetimi, mutabakat ve benzeri gibi kritik işlevleri sağlıyor.

Aqua.Foundation

Klinik çalışmalar için finansman, katılımı ve veri paylaşımı için yeni bir model olarak kendini tanımlayan Aqua Foundation blok zinciri tabanlı bir girişim.

Axepay

FinTech çözüm sağlayacısı Axepay, entegre döviz anlaşması ve Çin işletmelerinin ve bireylerinin KYC ve AML doğrulamaları ile China Union Pay (B2B ve B2C) işlemlerini hem de dışarıda sağlıyor.

balancr

Wallet-as-a-service olarak kendini tanımlayan girişim hızlı ve kolay bir şekilde entegre edilebilir olduğunu ve KOBİ'lerin kendi çözümlerini sıfırdan inşa etmek yerine kullanılabileceklerini belirtiyor.

Bucket Technologies

Bucket, perakende satış yerlerinde nakit işlemlerini kolaylaştırmak için mevcut POS sistemleriyle bütünleşen bir teknoloji platformu. Bozuk paraların dünya çapında dolaşan toplam nakit para biriminin yaklaşık yüzde 8,3'ünü temsil oluşturduğunu belirten girişim bozuk paraların kaybolmasının önüne geçerek yeni değer yaratmayı hedefliyor.

ChargeAfter

Tüketici, satış noktası ve borç veren arasında bağlantı kuran satış noktası finansmanı ağı ChargeAfter, satış noktalarının tüketicilere çoklu finansman seçeneklerini sunmasını sağlıyor.

ChatLogix

Finansal kuruluşların müşterilerin kullancığı mesajlaşma uygulamaları ve dijital ses asistanlarında otomatik konuşma etkileşimleri yoluyla hesap hizmetleri sunmasını sağlıyor.

College Savings Trust

Ebeveynlerin çocuklarının eğitimi için her türden masraf için tasarruf etmesini sağlıyor.

Dojo

Dojo, meşgul annelerin ve ailelerinin güvenli bir uygulama ve bankamatik kartı kullanarak çocuk yetiştirme girişimi. Ebeveynler çocuklarının harcamalarını ve tasarruf hedeflerini izleyebiliyor ve anında her an, her yerde karta para ekleyebiliyorlar.

Domus Semo Sancus (DSS)

Bireylerin finans dünyasına dahil olmasını sağlayan bir finansal teknoloji girişimi.

ENDOR

Kestirimsel istihbarat platformu olarak kendini tanımlayan SaaS ürünü Endor, iş sorularına cevap verme sürecini yeniliyor ve otomatikleştiriyor.

EquBot

Teknoloji tabanlı bir yatırım yönetimi girişimi EquBot, yatırımcıların daha bilinçli yatırım kararlarından yararlanabilmesi için halka açık şirketlerdeki yatırım bilgilerini ortaya çıkarmaktadır.

Everledger

Everledger, elmas, sanat vd lüks ürünler gibi pazarlarda sahteciliği azaltmak için blok zinciri teknolojisini kullanan girişim.

ExportPortal.com

Blok zinciri tabanlı bir başka girişim olan ExportPortal.com imalatçılar ve satıcıların farklı ülkelerde ve e-ticaret ekosisteminde olan satıcılarla, tedarik zincirinde veya nakliye şirketleriyle entegre olmasını sağlıyor.

FinTech Payments Corp

Her satıcı için işlem mantığını özelleştirmeyi hedefleyen girişim, temel ödeme yöntemlerine dayanan tüm yeni ticaret biçimlerinin, daha fazla onay ve daha tamamlanmış işlemlerle daha serbestçe olacağını paylaşıyor.

Freedom Softwares

Freedom Softwares, POS şirketlerine her ölçekteki müşterileri için özelleştirilmiş işlem çözümleri sunmaları için esneklik ve kolaylık kazandıran, güvenilir ve korumalı çözümler sunuyor.

FutureBank

Temel bankacılık sistemleriyle bütünleşen açık MicroServices API'si sunan FutureBank özelleştirilebilir bir Dijital Bankacılık çözümü.

grink

grink, bir arkadaş grubundan para toplama ve takip edilmesine yardımcı olan bir uygulama.

Honey

Honey mobil telefonlar üzerinden para gönderilmesini sağlayan platform.

ID R&D

Gelecek nesil kimlik doğrulama teknolojilerine odaklanan bir yazılım girişimi.

Kuzzle

Kuzzle, web, mobil ve IoT için yenilikçi bankacılık uygulama geliştirme alanında yazılım.

Lateetud

İşletmelere yazılım çözümleri sunan Lateetud, firmaların otomasyona hızla geçişini sağlıyor.

Mantl

Yeni nesil dijital bankacılık sistemi sunan Mantl bankaları, kredi birliklerini ve finansal teknoloji şirketlerine yenilik yapma esnekliğini veriyor. Girişim açık bankacılık API'leri, hesap açma ve çevrimiçi / mobil bankacılık için beyaz etiketli çözümlerin yanı sıra pazarlama, analitik ve BI araçları da sunuyor.

MedPut

MedPut, cepten yapılan tıbbi masrafları karşılayan ve pazarlık yapan bir çalışan cüzdanı

Mobius

Mobius herhangi bir uygulama, cihaz ve veri akışını blok zincir ekosistemine bağlıyor.

Monek

Müşteri yolculuğununu kapsayan platform fırsat yönetimi, otomatik teklif üretimi, entegre terminal yönetimi gibi çözümler sunuyor.

MOTO|Secure

Girişim kartın fiziksel olarak işlem anında bulunmadığı işlemlerle ilgili dolandırıcılık riskini ortadan kaldırıyor.

MYNT POS

Özelleştirilmiş POS çözümü MYNT aylık ücretle ödeme ve yönetim çözümü sunuyor.

NoPassword

Şifreleri insan ve çok faktörlü kimlik doğrulaması (H2MFA) ile değiştiren yeni nesil kimlik ve erişim yönetimi (IAM) çözümünü sunan girişim kullanıcının akıllı telefonunda biyometrik kimlik doğrulamasını (Yüz, Ses, Parmak İzi, İris ve Davranış) sunuyor.

Nova

Göçmenlerin kendi kredi geçmişlerini kendi ülkelerinden finansal hizmet sağlayıcıları ve diğerleriyle paylaşmasını sağlayan bir çözüm sunan girişim mali kimlik hareketliliği için küresel bir sisteme sahip.

Onist

Dijital işbirliği platformu diyebileceğimiz girişim aile üyelerini, iş ortaklarını, varlıklarını finansal uzmanlarla birleştirerek servet ağı oluşturuyor.

Paytween

Arkadaşlar arasında masraf paylaşma uygulaması Paytween blok zinciri teknolojisi ile ilerleyen süreçte arkadaşlar arasında anlaşmaya hizmetleri de sunmaya başlayacak.

Privakey

Privakey, müşterilerin herhangi bir şifre kullanmaya veya bir güvenlik sorusunu cevaplamaya gerek duymadan, tüm kanallarda finansal hizmetler ile etkileşim kurmalarını sağlayan bir girişim.

qBotica

Bot çözümleri sunan girişim dikkat çeken özelleştirilmiş hizmetlere sahip: Mutabakat Botları, Hesap Borçlanma Botu, Talep İşleme Botu, Reddetme Yönetimi Botu.

Silot

Bulut tabanlı girişim, SaaS sağlayıcısı olup küresel ticaret işletmelerinin büyük veri analizi ve optimizasyonubu yapıyor.

SMARD Transactions

Perakendeciler ve alışveriş merkezleri için mobil ödeme ve müşteri katılım platformu sunan girişim hediye kartı ve sadakat sistemleri oluşturulmasını sağlıyor.

SURETLY

Alternatif kredi girişimi diyebileceğimiz Suretly, kredi veren ve kredi alan arasında garantör de bularak bir sistem oluşturuyor.

ToiPay

Kendini B2B2C FinTech girişimi olarak tanımlayan ToiPay işverenler aracılığıyla düşük bütçeli ve düşük gelirli bireylere bankacılık hizmeti sunuyor.

Turnkey Lender

SaaS platformu olan girişim banka dışı kuruluşlardaki kredi faaliyetlerinin bir otomasyon hizmeti sunuyır.

Verrency

Verrency, kart düzenleyicilerine, mağazalara, imalatçılara ve diğer dijital finansal hizmetler kurumlarına bulut tabanlı servis sunan bir girişim.

Verady

Verady, finansal kurumlar, şirketler ve bireylerin blok zincir varlıklarını denetleyebilecekleri, hesaplayabilecekleri ve raporlayabilecekleri, denetim ve muhasebe hizmetleri sunmakta.

YayPay

Ödemelerle ilgili kişiselleştirilmiş müşteri etkileşimlerini otomatikleştiren, nakit akışı öngören ve siparişten nakit sürecine kadar iş akışlarını düzene sokan girişim, robotik süreç otomasyonuna sahip.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.