Finans dünyasının teknoloji ile buluştuğu etkinlik Money 20/20'deyiz!

Finans dünyasının teknoloji ile buluştuğu etkinlik Money 20/20'deyiz!

Finans dünyasının dijitalleşme yatırımları arttıkça bu alan odağında yer alan etkinlik sayısı da artıyor. Bu yıl 4 bin 500'den fazla şirketle birlikte 11 binden fazla katılımcıya ev sahipliği yapması beklenen Money 20/20 ise bu alanda öne çıkan etkinliklerden biri.

22-25 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek etkinliği Webrazzi ekibi olarak Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla yerinde takip edeceğiz. Etkinlik boyunca, tüm haberleri ve röportajları burada bulacaksınız ;)

Finansal servisler ve ödeme dünyasının teknoloji yatırımlarının, düzenlemelerinin ve geleceğinin konuşulacağı etkinlikte, blok zincirinden, yapay zekaya farklı konu başlıklarının ele alınacağını belirtelim. Apple'ın kurucu ortağı Steve Wozniak, 440 milyon dolar yatırıma sahip Stripe'ın kurucu ortağı John Collison, Ted konuşması 2 milyondan fazla izlemeye sahip Ray Kurzweil'in de aralarında bulunduğu önemli isimlerin sahne alacağı etkinlikte, 49 girişimse Startup City altında yerlerini alacak.

Startup Pitch adlı girişimcilik yarışması ile FinTech ekosisteminine dair girişimleri yarıştırıcak Money 20/20, birinci olacak girişimciye 40 bin dolar ödül de sunuyor.  Tüm bunları ve daha fazlasını etkinlik yayınımızda bulabilirsiniz ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.