Elon Musk, ikinci tünel kazma makinelerinin neredeyse hazır olduğunu paylaştı

Elon Musk, ikinci tünel kazma makinelerinin neredeyse hazır olduğunu paylaştı

Elon Musk'ın çılgın ulaşım projelerinden biri olan The Boring Company, ikinci dev tünel kazma makinasını tanıtmaya hazırlanıyor. Elon Musk'ın trafik problemine bulduğu çözümlerden biri olan tünel kazarak bu tünellerde asansörlü ve raylı sistemleri barındırmayı amaçlayan The Boring Company bu amacı için bir tünel kazma makinası geliştirmişti. "Godot" adını verdiği cihaz ile kazma işlemlerine başlayan The Boring Company, yeni ihtiyaçları için ikinci bir makina geliştiriyordu.

Elon Musk, paylaştığı bir Tweet ile yeni makinanın neredeyse hazır olduğunu ve isminin Robert Frost'un bir şiirinden alıntılanarak "Line Storm" olarak belirlendiğini duyurdu. (Line Storm, şiddetli rüzgar ve yağmur zinciri gibi bir anlamda kullanılıyor sanırım...)

İlk makinanın isminin de yine sanatsal bir esinlenme ile Samuel Beckett'in ünlü "Waiting for Godot" adlı oyundan alındığını da ekleyelim.

The Boring Company'nin şapkaları

Oldukça geniş bir kayran kitlesi bulunan Elon Musk, The Boring Company'nin şapkalarının da satışa çıktığını yine Twitter'dan paylaşmıştı. 2 gün içerisinde 4.000'den fazla satışa ulaşan bu şapkalar için bir de jest yapan Musk, 5.000. siparişi veren kişiye özel imzalı bir şapka göndereceğini duyurdu ve en son 7 saat önce attığı Tweet'de 6.400'den fazla şapkanın satıldığını paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.