Paylaşımlı ofis alanı Workland, ikinci ofisini Vadistanbul’da açıyor

Paylaşımlı ofis alanı Workland, ikinci ofisini Vadistanbul’da açıyor

İstanbul'da konumlanan co-working space yani paylaşımları ofis alanlarından biri olan Workland, ikinci ofisini Vadistanbul’da açıyor.

2016 yılının Ocak ayında Maslak Eclipste ilk ofisini açan ve 130 kişilik bir kapasiteye sahip olan Workland, Vadistanbul’da ise 160 kişiye ağırlayabilecek.

Socar, ITT, Moodys Risk Analytics, Cinar&Cinar Law ve Wilben Trade gibi uluslararası şirketleri bünyesinde barındıran Workland, alışık olduğumuz co-working alanlarına nazaran daha üst segmente hitap ediyor diyebiliriz. Diğer yandan bu durumun da girişimciler açısından bir fırsat olduğu söylenebilir.

Tüm ofislerinde ücretsiz otopark, özel sekreter, 7/24 kullanım, fiber internet, engelli dostu yapı ve kapalı toplantı odaları gibi imkanlar sunan Workland'i yalnızca sanal ofis veya ortak çalışma alanı şeklinde kullanmak da mümkün. Workland'de fiyatlandırma ise ofis kiraları için 2000 TL'den başlıyor.

Workland'in uzun vadede hedefinde global bir oyuncu olmak var

Sare Çetinsaya ve Serhan Çetinsaya tarafından kurulan Workland, kurucularından öğrendiğimize göre global olmak vizyonunu sahip. İstanbul'un ardından Londra, New York, Singapur ve Dubai'yi hedefleyen şirket, global anlamda Workland ağı oluşturmak istiyor.

Kısa bir süre içinde Vadistanbul lokasyonunu da aktif edecek olan Workland ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.