Heystyleit, stil danışmanlığı için mobil pazar yerini 4 yeni ülkeye açıyor

Heystyleit, stil danışmanlığı için mobil pazar yerini 4 yeni ülkeye açıyor

Herkesin bir stil danışmanı yok ancak bunun için elbette bir mobil uygulama var... Heystyleit mobil uygulaması kişiye özel stil danışmanlığı hizmetini kullanıcının cebine getiriyor. 5 bin kullanıcıya ulaştıktan sonra uygulamasını yenileyen Heystyleit, önümüzdeki günlerde Viyana, Berlin, Dubai ve Milano'ya açılıyor.

Türkiye'nin önde gelen moda dergilerinde moda editörü olarak çalıştıktan sonra kendi işini kurmaya karar veren Yağmur Sefa'nın,  Ali Baran ortaklılığıyla geçtiğimiz Mayıs'ta hayata geçirdiği Heystyleit, ekibe sonradan dahil olan influencer- stilist Asena Sarıbatur ile birlikte üç kurucu ortağın projesi. Yaklaşık üç ayda geliştirilen mobil uygulama, kullanıcıların seçtikleri stilistten mobil danışmanlık almasını sağlıyor.

Uygulamada kullanıcılar, dolaplarındaki kıyafetlerin fotoğrafları yükleyerek kombin yaratma, özel bir etkinlik için ne giyineceğine karar verme, alışveriş sırasında ürünlerin fotoğrafını çekip hangisini alacağına karar verme ve kişisel stil analizi temel hizmetlerini alıyorlar. Her bir servisin kendine göre işleyiş şekilleri bulunuyor ve kullanıcılar, fotoğraf yükleme ya da soru-cevap testi doldurma gibi uygun prosedürlere uygulama içinde yönlendiriliyorlar.

Yanıt verme süreleri minimum 15 dakikadan başlıyor

Heystyleit moda danışmanları için bir pazar yeri olarak konumlanıyor. Yani etten kemikten stilistler gelen taleplere belirli sürelerde yanıt veriyorlar. Eğer alışveriş anında "Bu mu, bu mu?" gibi hızlı yanıta ihtiyaç duyduğunuz anda servise başvuruyorsanız ortalama 15 dakikada yanıt alabiliyorsunuz. Diğer danışmanlık başvuruları için alacağınız yanıtın saatleri bulabileceğini bilerek, gününüzü buna göre planlamanız gerekebilir. Ancak bir danışmana başvuruyorsanız hazırlanmak için günler ayırmış olma şansınız yüksek. Yani bu süreler size uzun gelmeyebilir.

Heystyleit, ücretsiz indirilen ancak aldığınız hizmete göre ücret ödediğiniz bir uygulama. Bunun için uygulama içinde kredi satın almanız gerekiyor. Girişim uygulamasının bugüne kadar 5 bin kullanıcıya ulaştığını ve bunların yüzde 10'nun aktif olduğunu söylüyor. Girişimin hedefi hızlı bir şekilde büyümek.

Türkiye'de Türk stilistlerle işe başlayan Heystyleit, benzer bir operasyonu Viyana, Berlin, Dubai ve Milano'da sürdürüyor. Bu bölgede influencer stilistlerle anlaşan Heystyleit yakında bu pazarlara açılacak. Yağmur: "İlk hedefimiz Avrupa ve Orta Doğu pazarıydı. Dünyanın her yerine hitap edebilecek seviyeye gelerek, standart hizmetleri stabil bir hale getirip büyütürken, diğer yandan farklı hizmetler ekleyeceğiz" diyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.