Vodafone, markasını dünya genelinde yeniden konumlandırıyor

Vodafone, markasını dünya genelinde yeniden konumlandırıyor

Türkiye ile birlikte 36 ülkede daha hizmet veren GSM operatörü Vodafone, markasını hem Türkiye'de hem de dünya genelinde yeniden konumlandırıyor. Yeni misyonunu Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy’un katıldığı bir basın toplantısı ile duyuran Vodafone, 33 yıllık tarihindeki en büyük reklam kampanyasını faal olduğu tüm ülkelerde eşzamanlı olarak başlattı.

Logo ve slogan değişiyor

Yeni marka anlayışı ile en son 2009 yılında değiştirdiği “Power to you” sloganını da değiştiren Vodafone, yeni sloganı olan "The future is exciting. Ready?" yani "Gelecek heyecan verici. Hazır mısın?" sloganı ile karşımıza çıkıyor. Sadece sloganını değiştirmekle de kalmayan GSM operatörü, 1998 yılından bu yana kullandığı ikonik logosunda da küçük bir değişikliğe gitti.

Hem logo hem de sloganını değiştiren Vodafone, bu hamlesi ile yüzünü geleceğe ve gençlere dönüyor. Marka stratejisini tamamen değiştiren Vodafone, 14 ülkeden 13 bin kişiyle yaptığı araştırma ile 18-24 yaş arasındaki gençlerin yüzde 62 oranında gelecekten ümitli olduğunu dile getiriyor.

Markasının yeni misyonunu hem ülkemizde hem de faaliyet gösterdiği diğer ülkelerde yayınlanacak yeni bir reklam filmi ile duyuracak olan Vodafone, markasını yeniden konumlandırarak geleceğe şimdiden ayak uydurmayı planlıyor. Kuruldukları günden bu yana gerçekleştirilen en büyük reklam kampanyasına başlayan Vodafone, reklam kampanyasını ve 60 saniyelik reklamı 17 ülkeden 30 bin kişinin geri dönüşleri ile hazırladı.

https://www.youtube.com/watch?v=gQHmxYt-Ltg

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.