Blockchain Summit'te kripto paralar ve blok zinciri teknolojisi konuşuluyor

Blockchain Summit'te kripto paralar ve blok zinciri teknolojisi konuşuluyor

Son dönemin en trend konularından blockchain ve kripto paraları ele alan ve Webrazzi olarak bizim de medya sponsoru olduğumuz Blockchain Summit tüm hızıyla sürüyor.

Yoğun bir katılıma sahne olan ve Boğaziçi Üniversite'since organize edilen etkinlikte açılış konuşmalarının ardından İş Bankası Genel Müdür yardımcısı Hakan Aran sahne aldı. İş Bankası'nın blockchain teknolojisi üzerine çalışmalar yürüttüğünden de bahseden Aran, teknoloji olarak blockchain önem ve avantajlarını sıraladı. Ek olarak API'lar dünyasına da değinen Hakan Aran, kısa bir süre önce açıklanan anında kredi projelerinden söz etti.

Kripto para borsaları, ekonomistler, bankacılık profesyonelleri, girişimciler ve yatırımcıları ağırlayan Blockchain Summit'te, bir diğer oturumda ise Webrazzi Kurucu ve CEO'su Arda Kutsal ile ininal Kurucu Ortağı Bülent Tekmen sahne aldı.

Kripto para madenciliği, ICO'lar ve alt-coin'lerin konuşulduğu panelde Arda Kutsal, ICO yatırımı yaparken en çok takımları baktığını söyledi ve son zamanlarda dikkatini çeken projeler için de Tierion ve 0X'i sıraladı. Bülent Tekmen ise madenciliğe zorluk seviyesinin yükselmesine rağmen hala çok inandığını dile getirirken yalnızca onaylı yatırımcıları açılan Filecoin ICO'sundan bahsetti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.