AcademyCoin: Çevrimiçi eğitim sistemine özel kripto para

AcademyCoin: Çevrimiçi eğitim sistemine özel kripto para

Blok zinciri teknolojisi hemen her alana sızmaya başladı ve AcademyCoin, çevrimiçi eğitim alanında kendi kripto para birimini çıkararak taşları yerinden oynatmak istiyor.

AcademyCoin, eğitim alanında devrimsel bir dönüşüm yapma hedefiyle yola çıkan bir girişim. Eğitmenlerin, öğrencilerinden veya takipçilerinden aylık ödeme alarak sürekli bir kazanç elde etmesinin yolunu açıyor. Ve bu imkanı kendi geliştirdiği ACAD adlı kripto paraya dayandırıyor ve çevrimiçi eğitim platformlarıyla ödeme servislerinin tekerine çomak sokuyor.

Henüz ACAD adlı kripto para birimi yayınlanmış değil ancak AcademyCoin 1 Ekim itibarıyla ön satışı açtığını paylaşıyor. ACAD yakında popüler kripto para borsalarında işlem görmeye başlayacak ve diğer kripto para birimleriyle takas edilip paraya çevrilebilecek.

AcademiyCoin'in halka açık ajandasına göre eğitimci ağı Nisan 2018'de açılacak ve Ağustos ayında herkese açık kripto para madenciliği başlayacak. Eğer ulusal veya uluslararası alanda internetten eğitim veren biriyseniz hemen AcademyCoin.io'ya giriş yapabilir, biraz riskli de olsa bu dönüşümün getireceği potansiyele yatırım yapabilirsiniz. Para harcamak istemiyorsanız AcademyCoin Slack kanalındaki göz atabilirsiniz.academycoin

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.